Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Οδυνηρή ήττα για τον Ιωνικό

ΧΟΛΑΡΓΟΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 72-66

Ο Ιωνικός έχασε το πιο αποφασιστικό παιχνίδι της φετινής περιόδου από την ομάδα του Χολαργού εκτός έδρας με 72-66 και απομακρύνθηκε από τις 2 προνομιούχες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Β Εθνική .Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία 2’ 30΄΄ προ του τέλους και ενώ η ομάδα του Ιωνικού ΑΣ προηγείτο με 61-64 !Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ιωνικού στερήθηκε των υπηρεσιών του Αλέξη Τσακιρίδη. Σκόρερ του Ιωνικού ΑΣ οι 
Μαυραγανης 20 π ,Μούκας 19π. . Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η ομάδα του Σπύρου Σταθούλη αγωνίστηκε με πάθος και δύναμη και σε μεγάλο χρονικό διάστημα είχε τον έλεγχο του αγώνα   Μετά από αυτό το  ατυχές αποτέλεσμα ο Ιωνικός βρίσκεται στην 3η θέση με ένα βαθμό διαφορά από τον 2ο Χολαργό ,έχεις ελπίδες ακόμα για την 2η θέση (υπολείπονται 4 αγωνιστικές ) σε διαφορετική περίπτωση θα διεκδικήσει την άνοδο σε αγώνες μπαράζ με τον 3ο και 4ο του 2ου ομίλου



ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.

ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ  ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ –ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΕΚ.                                                                                                         Τελείωσε το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής Βόλεϊ Ανδρών  με την  ΑΕΚ δίκαια πρωταθλήτρια   (38β) Εθνικός Πειραιά  2ος  (35β) και Ιωνικός 3ος με 32 β( πού νίκησε την ουραγό  Λέσβο την τελευταία αγωνιστική 3-0 σετ αα )Υποβιβάστηκαν οριστικά Λέσβος,Πανιώνιος ΓΣ και ΓΣ Απόλλων Σμύρνης. Ανεβαίνουν στην Α2 οι 5 πρώτες ομάδες.                                    Αργυρούπολη, Χανιά  συμπλήρωσαν τις 2 θέσεις της ανόδου ενώ το  Ηράκλειο Κρήτης 6ο από τον 1ο όμιλο   ,  διεκδικεί  την μία θέση ακόμα της ανόδου  από τα  μπαράζ με τους 6ους,του  2ου και 3ου ομίλου.

Η ομάδα του Ιωνικό ΑΣ που πέτυχε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία είναι η παρακάτω                                                                                         ( κόουτς Νικηφορίδης Κώστας ) Φιλιππαίος, Οικονόμου,Ζιαβράς,Μανίτσας,Μακρόπουλος, Κονταρής ,Ανεστόπουλος. Τσαμπάς,Ζαγγανάς,Καλογερόπουλος,Κοτσαμπάσης, Παπαστέλιος,Σχίζας,Σαραντίδης ,Κόγκας .

Έφορος  Κώστας Καλοβυρνάς



·     ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

·     ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΘΛΕΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 3-0 ΣΕΤ( 25-22,25-20,25-15) ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ .

Μετά και την νίκη επί της Αθλεσης Ηρακλείου Κρήτης ο Ιωνικός ΑΣ  κατέκτησε την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα 1 αγωνιστική προ του τέλους Βαθμολογία- Ρέθυμνο 44,ΖΑΟΝ 39,Ιωνικός ΑΣ 32, Ηλυσιακός 19…….

Ιωνικός ΑΣ (κόουτς Ρούσης)                                               Σύλλα,Χανδρή,Ευθυμίου,Τζήμα,Οικονομίδου,Καρακατσάνη,Μεγαρίτη(λ)Γκιαούρη(λ)Μαυροπάνου,Σιλαβντινα,Σταθούλη,Μπαφατάκη.

·     Οι Κορασίδες του Βόλεϊ με την 3η θέση στα προκριματικά ( 5 νίκες ,3 ήττες, σετ 18-11 και βαθμούς 13) προκρίθηκαν  στην τελική φάση για τις θέσεις 1η-24η -μεταξύ 65 ομάδων και διεκδικεί την 15η-16η θέση .1ος ο Παναθηναϊκός ,2ος ο ΓΣ Κηφισιάς και 3η η ΑΕΚ .Κόουτς η Λούση Σύλλα.

·     ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ Ν.Φ

Ο πρόεδρος του ΔΣ Χρήστος Σύλλας και τα μέλη εύχονται ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ –ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου