Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Τέλος της χρονιάς και εκλογές στον Ιωνικό

Ο Απόστολος Κόντος αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ιωνικός, στη λήξη της χρονιάς για τις Ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου. Δίπλα, οι αυριανοί "Διαμαντίδηδες"...
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΩΡΑ 19.00 ΕΩΣ 21.30 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ  ΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ- ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ –ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ
ΤΡΙΕΤΙΑ 2012-2015 ( ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΣΤΙΣ 30/5/2012 )
·      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΠΑΡΟΥΣΙΑ 350 ΑΤΟΜΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ! Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου έγινε η ετήσια γιορτή της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ιωνικού ΑΣ .Οι μικροί αθλητές-τριες καταχειροκροτήθηκαν για την ακρίβεια και τις περίτεχνες ασκήσεις των βασικών του Μπάσκετ .Το προπονητικό τιμ (Χατζοπούλου –Μαυροειδή) απέσπασε εγκωμιαστικότατα σχολεία για την άριστη δουλειά τους .Απενεμήθησαν διπλώματα και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες .Παρών όλο το ΔΣ του Ιωνικού ΑΣ .Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δ.Σ του Δήμου μας κκ Τομπούλογλου Χάρης ,Κοπελούσος Χρήστος ,Κοσκολέτος Σωτήρης.Μετα το πέρας των εκδηλώσεων πλούσια εδέσματα περίμεναν τους μικρούς μας αθλητές , τους γονείς και φίλους .Η διοίκηση του Ιωνικού ευχαριστεί πολύ την πρόεδρο κ Έλλη Καρακούλη και τα μέλη των  Εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για την αμέριστη βοήθεια τους στην οργάνωση της εκδήλωσης.
·        ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
·      ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 18.00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΙΩΝΙΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ .
·      ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 16.00 ο Ιωνικός θα συμμετάσχει στην Διεθνή Γιορτή Γυμναστικής που θα τελεστεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου στο Περιστέρι( Τζων Κέννεντυ –Γιαννιτσών)
·      Το αγωνιστικό Τμήμα Ακροβατικής Γυμναστικής με την άριστη επίβλεψη της καθηγήτριας της Ακροβατικής Γυμναστικής κ Κατερίνας Λινάρδου προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
·      Τα τμήματα της Γυμναστικής θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους κανονικά όλο τον Ιούνιο(30/6/ 2012 )

Το σώμα τεντώθηκε, το χέρι τινάχτηκε, η μπάλα έφυγε, τα μάτια όλων στρέφονται προς το καλάθι. Η μαγεία του μπάσκετ αποκαλύπτεται στα παιδιά μας... 

Το Σάββατο, η μουσική κάλυπτε εν μέρει τη φωνή της. Όλη τη χρονιά όμως, όλα τα φθινοπωρινά, χειμωνιάτικα και ανοιξιάτικα πρωινά Σαββάτου και Κυριακής, η κυρία Ελένη γέμιζε με τη φωνή της το αχανές γήπεδο του Ιωνικού. Τις πιο πολλές φορές εξηγώντας μιαν άσκηση, άλλοτε επιβραβεύοντας μια καλή προσπάθεια, κι άλλοτε επιχειρώντας να "ξυπνήσει" κάποιους πιτσιρικάδες που, έχοντας τη μπάλα στα χέρια τους ,ονειρεύονταν το κρεβάτι τους. Πολύτιμη η συνεισφορά της. Ευχαριστούμε, ειλικρινά!!!

Ο Απόστολος Κόντος με τη μπάλα στο χέρι, εκτελεί μια άσκηση (ΕΙΝΑΙ ο Απόστολος Κόντος, ο εγγονός του... γνωστού Απόστολου Κόντου. Το μήλο, κάτω από τη μηλιά...)

Παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου

Χαιρετισμό απηύθυνε ο απερχόμενος πρόεδρος του Ιωνικού κ. Σύλλας


Δραματικούς τόνους επέλεξε ο Απόστολος Κόντος για να περιγράψει το μέλλον του Ιωνικού









      













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου