Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

"Έκανα λάθος πρόταση" είπε ο Γρετζελιάς και... έκανε άλλη πρόταση!

Αυτά τα τραγελαφικά συμβαίνουν όταν χάνεται το μέτρο, και όταν ορισμένοι νομίζουν ότι είναι οι σωτήρες της πόλης. Ο κατεξοχήν υπεύθυνος για την παρουσία της Έφης Γαϊτανά- Αποστολάκη στη θέση της δημάρχου, ο Παντελής Γρετζελιάς, αφού είπε τα γνωστά παχιά λόγια του τύπου "αναλαμβάνω την ευθύνη για τη λάθος πρόταση" που έκανε μετά το
θάνατο του Γιώργου Αποστολάκη, αφού ζήτησε συγνώμη, πρότεινε να παραιτηθεί η δήμαρχος και να αναλάβει η Βούλα Μαυράκη!!!
Μπα; Και αν ξανακάνει λάθος; θα ξαναζητήσει συγνώμη; θα ξανααναλάβει την ευθύνη; Με ποιο πολιτικό και ηθικό δικαίωμα ο -κατά τον ίδιο- κύριος υπεύθυνος για την επιλογή της δημάρχου, προτείνει... άλλη δήμαρχο; Πώς μεταφράζεται στην πράξη η συγνώμη του κ. Γρετζελιά; Να σας πω εγώ πώς μεταφράζεται:  ΔΕΝ μεταφράζεται! Είπε ένα "συγνώμη" για ξεκάρφωμα και συνεχίζει απτόητος το ρόλο που ο ίδιος έχει επιφυλάξει για τον εαυτό του: Του... σωτήρα της πόλης. Κανονικά, ένας πραγματικά μεταμελημένος για τη λάθος επιλογή του, έπρεπε να έχει παραιτηθεί (να μια μετάφραση στην πράξη της 'συγνώμης') και να έχει πάει σπίτι του. Αλλά εκείνος, όχι βέβαια! Γιατί το πρόβλημα του κυρίου Γρετζελιά, δεν είναι ότι δήμαρχος είναι η Έφη Γαϊτανά. Το πρόβλημά του είναι ότι δήμαρχος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Και το χειρότερο: Νομίζει ότι οι δημότες δεν το έχουν καταλάβει! Ευτυχώς, η μόνη θετική κίνηση που προανήγγειλε, είναι η παραίτησή του (προφανώς διότι ξέρει ότι έχει μηδενικές ελπίδες επανεκλογής).

8 σχόλια:

  1. με το ετσι ελω να κανει τη μπαμπο δημαρχο βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΙ Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ !
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ 100% ΕΞΩ ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ,
    {ΔΗΛ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ}
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει να πει ότι ΚΑΙ το επιθυμούσε ΚΑΙ το επιθυμεί. Κιση παραίτηση είναι άλλο ένα επεισόδιο της Κακοπαιγμένης σειράς "είμαι ο σωτήρας της πόλης". Αν δεν το βλέπεις , δεν είναι πρόβλημα του δημοσιογράφου...

      Διαγραφή
    2. Να ρωτήσω τώρα κι εγώ κάτι; Η Μαυράκη δεν ήταν αυτή που απέκλεισες για διάδοχο του Αποστολάκη, προκρίνοντας τον Μιχάλη Κουτσάκη με ΑΜΙΓΩΣ κομματικά κριτήρια (τότε έλεγες ότι ανήκες ακόμα στο ΠΑΣΟΚ); Γιατί τότε η Μαυράκη δεν σου έκανε και σου κάνει τώρα; Τότε γιατί σου έκανε η Γαιτανά και δεν σου κάνει τώρα; Ως πότε νομίζεις ότι θα παίζεις μπιλιάρδο στην πλάτη της πόλης; Για αυτά εσύ τι έχεις να πεις;

      Διαγραφή
    3. ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ:
      1.ΜΑΥΡΑΚΗ & ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ νΧ ΓΙΑ 50 ΗΜΕΡΕΣ(για διαφορετικους λογους ο καθεις)
      Δυστυχως οι 13(που ψηφισαν) εδειξαν την ποιοτητα τους.
      2. ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ,ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΑΦΕΙΔΩΣ Ο ΘΑΝΩΝ!(η μαυρακη εδειξε, εκ χαρακτηρος, ΥΠΕΡΟΨΙΑ)
      3.ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΜΑΥΡΑΚΗ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤ. ΕΚΤΟΠΙΣΜΑΤΟΣ & ΑΠΑΡΧΗΩΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤ. ΓΝΩΣΕΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Α-ΚΑ-ΤΑΛ-ΛΗ-ΛΗ!
      4.Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ & ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ(ΕΔΩ ,ΔΙΑΜΑΝΤΗ ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ)

      Διαγραφή
  3. 2 παραιτήσεις χθες βράδυ από συμβούλους, και μια παραίτηση του προέδρου.

    Έχει μείνει κανείς από εκείνη την μεγάλη ομάδα με τα μεγάλα όνειρα?

    Βεβαίως έχουν μείνει ο Μπόβος, ο παμέγιστος Κουτσάκης ο Κανταρέλης και ο Κότσιρας.
    Που χθες μας είπαν, ότι εμείς μένουμε σε άλλη πόλη και εξ αυτού δεν βλέπουμε το τιτάνιο έργο που έχουν επιτελέσει.

    Θλιβερές μαριονέτες σε κακοπαιγμένο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε βρε παιδιά εκείνο το χιλιοειπωμένο "ΟΡΑΜΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ"?
    Που ακόμα και σήμερα, δεν μας έχει εξηγήσει κανείς ποιό ακριβώς είναι.
    Πως ακριβώς θα το υπηρετούσαν οι συνεργάτες του, που μοστράρονται στο Δημοτικό μας Συμβούλιο ως ιθύνοντες της πολιτικής του?
    Με την απορία θα μείνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει "καυστικέ" κανένα όραμα.
    Ήθελαν πάσει θυσία την Διοίκηση.
    Είπαν ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ, εμφάνισαν πράσινα άλογα και βιοκλιματικά σχέδια, βοτανικό κήπο στο άλσος και άλλα.

    Περιέφεραν στην πόλη και στα κανάλια έναν άτυχο που πέθανε ξαφνικά και αυτό ήταν η συνταγή της ανόδου στην εξουσία.
    Οι (αφελείς) Δημότες πίστεψαν ό,τι του πάσαραν και έχουμε τώρα μια Δήμαρχο, που τις τα χώνουν όλοι, την ανεβοκατεβάζουν ανίκανη και αυτή ατάραχη τα δέχεται όλα.

    Το γιατί τα δέχεται?
    Υπάρχει βλέπετε αυτό το άτιμο το χρήμα, που σε κάνει να μην νιώθεις καμία ντροπή.
    Υπολογίστε κάθε μήνα 4.000 ευρω και θα δείτε γιατί δεν πάει σπίτι της.

    Ρίξτε και μια ματιά στους αντιδήμαρχους (άλλα 2.5000 ευρω) και θα δείτε γιατί και αυτοί αν και έχουν ρεζίλι των σκυλιών, κάθονται στις καρέκλες.

    Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
    Υπομονή.
    Σε 2 χρόνια θα πάνε εκεί που δεν υπάρχει γυρισμός.
    Μέχρι τότε θα περπατάνε στην πόλη και θα νιώθουν τα χάχανα και την λοιδορία όλων όσων πλέουν μέσα στην βρώμα των δρόμων.

    Έχουμε να μας κάνουν ακόμα 2 απολογισμούς επιπέδου Νηπιαγωγείου σαν τον χθεσινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή