Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Έχασε το μετάλιο και... αυτοκτόνησε!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ρωσικό και στο παγκόσμιο βόλεϊ η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προπονητή της εθνικής γυναικών της Ρωσίας, Σεργκέι Οβτσίνικοφ, σε ηλικία μόλις43 ετών, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε. Το νέο μεταδόθηκε αρχικά από τα ρωσικά ΜΜΕ και λίγο αργότερα
επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Γιαρεμένκο, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του Οβτσίνικοφ. Το Russia Today κάνει λόγο για αυτοκτονία.
Ο πρώην προπονητής τη Ρωσίας, Βλάντιμιρ Κουζιούτκιν δήλωσε στο RSN ότι η αποτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ήταν η αιτία που τον οδήγησε στην αυτοχειρία.
Ο εκλιπών βρισκόταν στην Κροατία για προετοιμασία με τη γυναικεία ομάδα της Ντιναμό Μόσχας. Είχε αναλάβει καθήκοντα ομοσπονδιακού τεχνικού τον Οκτώβριο του 2011 και οδήγησε την εθνική Ρωσίας στο Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου, όπου ηττήθηκε στα προημιτελικά με 3-2 σετ από τη μετέπειτα «χρυσή» Ολυμπιονίκη Βραζιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου