Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ψηφίζει τα μέτρα το ΠΑΣΟΚ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο που είχε ως αντικείμενο την επικείμενη ψηφοφορία των μέτρων.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του
Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει τα μέτρα, αν ψηφιστούν,να ψηφιστούν από όλους χωρίς παραφωνίες καθώς το κόμμα θα πρέπει να εμφανισθεί ως "ένα σώμα μία ψυχή" στη ψηφοφορία.Με λίγα λόγια ο κ.Σκανδαλίδης εμμέσως πλην σαφώς έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας αν η κοινοβουλευτική ομάδα στην πλειοψηφία της πει "ΝΑΙ" στα μέτρα. Την ίδια άποψη διατύπωσαν και άλλα στελέχη αλλά υπενθυμίζεται οτι ο κ.Σκανδαλίδης είχε εκφράσει πρόσφατα τις επιφυλάξεις του για τα μέτρα.
 Με την τοποθέτηση του κ.Σκανδαλίδη συμφώνησε, επί της ουσίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος όμως απάντησε "Είναι θέμα για το οποίο θα αποφασίσει η κοινοβουλευτική ομάδα" .
 Υπενθυμίζεται επίσης οτι πριν από λίγες ημέρες ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης,μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο κομματικής πειθαρχίας στη ψηφοφορία των μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου