Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

"Θα τους ξαναπάρουμε όλους στο Δημόσιο"

Επιστροφή όσων δημοσίων υπαλλήλων τεθούν σε διαθεσιμότητα υποσχέθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA «τι θα
κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους υπαλλήλους που θα βγουν σε διαθεσιμότητα», είπε: «Θα τους πάρουμε πίσω γιατί να τους διώξουμε, αυτό είναι το πρόβλημα, με ποιες διαδικασίες, με ποια κριτήρια τους διώχνουν».

5 σχόλια:

  1. Μπράβο βρε Λαφαζάνη!!!

    έτσι σας θέλω, large

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Λαφαζάνη, για την κοινωνική του ευαισθησία. Θα ήταν άριστη και άμεμπτη η πρόθεσή του, αν διευκρίνιζε ότι θα τους πληρώνει από την τσέπη του, ή αν τους προσελάμβανε στην επιχείρησή του. Τότε θα έπρεπε να του στήνουν και αδριάντες, μέχρι και να τον χαρακτηρίσουν εθνικό ευεργέτη.
    Πολύ φοβάμαι, όμως, ότι την αριστεροφροσύνη και την κοινωνική ευαισθησία του κ. Λαφαζάνη, θα την πληρώσουν εκείνοι που συνήθως πληρώνουν τις "γαλαντομίες" των πολιτικών.
    Σάπιο και (διε)φθαρμένο πολιτικό σύστημα, σε όλο του το μεγαλείο. Αυτοι θα μας σώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκθεσή μαθητή δημοτικού το 2022 από την Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδος
    (http://www.eglimatikotita.gr/2012/05/2022.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και όχι μόνο όσους χάσουν την δουλειά τους (που την κατέκτησαν με όλα τους τα προσόντα - κατουροφυλώντας ποδιές και γνωρίζοντας εκατοστό-προς εκατοστό όλους τους τοίχους και κολώνες της πόλης τους κολλώντας τις βλαμένες αφίσες των κομμάτων τους).

    και όχι μόνο αυτούς.

    Να προσλάβετε και όλους όσους έχουν μακριά νύχια.
    Να ξύνονται όλοι μαζί, με ρυθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσέξτε το μέγεθος της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. Αρχικά, από αυτά που διαβάζαμε, όλοι νομίζαμε ότι κάποιες κατηγορίες υπαλλήλων, των οποίων οι οργανικές θέσεις καταργούνται θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα αποχωρήσουν.
    Οι διευκρινήσεις όμως που έδωσε ο Υπουργός, δείχνουν ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας, αλλά ούτε για διαθεσιμότητα μπορούμε να μιλάμε. Το σημείο κλειδί στη νέα ρύθμιση είναι η έννοια της "κινητικότητας" που καθιερώνει. Σύμφωνα με αυτήν οι υπάλληλοι που τίθενται σε διαθεσιμότητα, μετακινούνται σε άλλες θέσεις του Δημοσίου και αυτομάτως ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ το καθεστώς διαθεσιμότητας.
    Αυτό, το γνώριζε ο κ. Λαφαζάνης και ενώ θα έπρεπε να είναι "ευχαριστημένος" που δεν θα γίνουν απολύσεις, εκείνος εκμεταλλευόμενος την ανησυχία και το φόβο εκείνων που εμπίπτουν στην διάταξη, αλλά και το γενικό κλίμα ανασφάλειας που υπάρχει, άρχισε να σπεκουλάρει ασύστολα και ανήθικα. Αυτοί είναι οι εργολάβοι της ελπίδας και οι έμποροι των ανθρώπινων ψυχών. Ουσιαστικά δουλέμποροι.
    Αλλά ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
    ΟΥΣΤ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή