Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Και νέες στάσεις εργασίας...

Πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνηση στις 12.30 , έχει εξαγγείλει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στην ένταξη εργαζομένων στο Δημόσιο σε
διαθεσιμότητα και σε ενδεχόμενες απολύσεις. Για αύριο, Τετάρτη, έχει προκηρυχθεί από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πανεργατική στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι, έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της «Πανευρωπαϊκής Δράσης κατά των πολιτικών της λιτότητας».
Στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση συμμετέχουν 40 συνδικάτα από 23 χώρες της Ευρώπης.
Τα συνδικάτα στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, έχουν εξαγγείλει 24ωρη γενική απεργία, ενώ στην Αυστρία το συνδικάτο των εργαζομένων θα διανείμει στους πολίτες φυλλάδιο με το σύνθημα «είμαστε όλοι Έλληνες».
Τετράωρη στάση εργασίας έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα στην Ιταλία, ενώ συλλαλητήρια έχουν προγραμματισθεί σε Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σουηδία και Φινλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου