Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πολυτεχνείου

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα έως και το Σάββατο έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω των εκδηλώσεων για την 39η Eπέτειο του Πολυτεχνείου.  Το Σάββατο οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, που περικλείεται από τις: λεωφ.Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.
 Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
 Σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία-τρόλεϊ). Οι οδηγοί την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο θα πρέπει να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου