Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ομόφωνη έγκριση για την ΕΥΔΑΠ

Ομόφωνα υπερψηφίστηκε -από όσους ήταν παρόντες...- το θέμα της πρώτης συνεδρίασης, για συμβιβασμό με την ΕΥΔΑΠ. Παράλληλα ανακοινώθηκε η υπογραφή του συμφωνητικού για επιχορήγηση του δήμου. Φυσικά δεν
έλειψαν οι εξυπνακισμοί, κυρίως από τον Π. Γρετζελιά, που είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως... έκανε χάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο που ήλθε, καθώς δήλωσε -απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Χ. Μπόβο, ότι παρέστη "για χάρη σου", πράγμα που προκάλεσε τη διαμαρτυρία του Δ. Κανταρέλη, ο οποίος ορθώς επεσήμανε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι παρίστανται στις συνεδριάσεις για το καλό της πόλης, κι όχι για να κάνουν χάρες.
Γράψαμε παραπάνω ότι το θέμα ψηφίστηκε από όσους ήταν παρόντες. Ποιοι ήταν παρόντες; Οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης (Παπακώστας, Μπόβος, Κότσιρας, Παίδας, Σιμιγδαλά, Χατζηδάκη, Καβακοπούλου, Καραβίας και Παπανικολάου. Ο Μ. Κουτσάκης απουσίαζε εκτός Αθηνών), η μισή ομαδούλα Γρετζελιά (Παπαλουκά, Δημακόπουλος, Χωρινός, Παπανίκα και ο ίδιος. Έλειπε η Β. Αγαγιώτου και η Β. Μαυράκη), ενώ από την "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" παρέστησαν μόνο οι Χ. Τομπούλογλου και Χ. Κοπελούσος. Από το Όραμα Πόλης παρόντες ήταν η Ρ. Κοσμά και ο Λ. Πλάτανος (ο Σ. Κόντος βρίσκεται στο Λονδίνο), από το ΚΚΕ μόνο ο Β. Βαλασάς παρέστη, ενώ απουσίαζε και ο Θ. Μάλλιος.
Πρόκειται φυσικά για τακτικισμούς άνευ ουσίας. Χθες ολόκληρη η αντιπολίτευση αποφάσισε να απόσχει, σήμερα παρέστη επιλεκτικά. Σε προφανή αδυναμία να εξηγήσει γιατί ταλαιπωρεί το σώμα, απλώς κάνει ασκήσεις μικροπολιτικής.
Θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου