Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τι αποφασίστηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο

Τα μόνα από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (συνέχεια της συνεδρίασης της Δευτέρας), που μπορεί να ενδιαφέρουν ένα σοβαρό άνθρωπο είναι τα εξής:
Εγκρίθηκε η αναθεώρηση του Προϋπολογισμού του Δήμου, καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης (εκτός του κωδικού για τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς). Εγκρίθηκε η ονομασία του πάρκου στη Χαλκηδόνα σε Πάρκο Δημάρχου Γεωργίου Αποστολάκη, καταψηφίστηκε η τριμηνιαία έκθεση εσόδων- εξόδων, εγκρίθηκε η λήψη νέου δανείου στον Ενιαίο Φορέα, ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, υπερψηφίστηκε ομόφωνα (δόξα τω Θεώ, σε κάτι συμφώνησαν όλοι, επιτέλους!) η σειρά παρεμβάσεων στις εργατικές κατοικίες και στη Δεκελείας, ενώ η χάβρα Ιουδαίων στο θέμα των δημοτικών τελών ανέδειξε για άλλη μια φορά το λαϊκισμό και την ελαφρότητα αυτού του δημοτικού συμβουλίου. 

1 σχόλιο:

  1. Ωστε πάρκο Γεώργιος Αποστολάκης, Χαρούλη. Μάθε λοιπόν ότι η ιστορία δεν ξαναγράφεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή