Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η αλήθεια του Κώστα Μητσοτάκη

Αυτό είναι το εξώφυλλο του νέου βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που θα παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».Το βιβλίο του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης έχει τίτλο «Μπροστά από την εποχή της. Ο κ. Μητσοτάκης,
ανέβασε τη φωτογραφία με το εξώφυλλο στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι συνεργάτες του στο Facebook. Μάλιστα έχει δημιουργήσει και σχετική εκδήλωση, με θέμα την παρουσίαση  του βιβλίου του, προκειμένου να ενημερωθούν οι διαδικτυακοί του φίλοι.
 Απ' ότι φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός ασχολείται σχεδόν καθημερινά με το Facebook, ανεβάζοντας φωτογραφίες.Έτσι, τις τελευταίες ημέρες δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Μαρίκα Μητσοτάκη καθώς και μία από την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός.

Ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία έγραψε το εξής:
Κώστας - Μαρίκα, 60 χρόνια μαζί, όπως είχε πει η Μαρίκα, "60 χρόνια δε βαρέθηκα ούτε μία στιγμή".

H δεύτερη φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 1992. "Πτήση με μαχητικό F16 πάνω από το Αιγαίο", γράφει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου