Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Πολυκατοικία για εκατομμυριούχους

Σε αυτήν την πολυκατοικία δεν θα προβληματιστούν ποτέ εάν θα βάλουν πετρέλαιο. Επειδή, πολύ απλά, οι ένοικοι έχουν δικές τους πετρελαιοπηγές! Το One Hyde Park είναι ένα ολοκαίνουργιο συγκρότημα κατοικιών που περιλαμβάνει τα ακριβότερα διαμερίσματα στον κόσμο. Τα υπερσύγχρονα κτίρια που μόλις εγκαινιάστηκαν, βρίσκονται – όπως μαρτυρά και το όνομά τους- στην άκρη του περίφημου Hyde Park του Λονδίνου, σε μία από τις ακριβότερες συνοικίες του κόσμου.
Οι κατασκευαστές, τα αδέλφια Candy κράτησαν τα διαμερίσματα με την πιο περίοπτη θέα, στον 10ο όροφο. Για την ιστορία – και μόνο – κάθε ένα από αυτά κοστίζει 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και οι υπόλοιπες κατοικίες κυμαίνονται σε παρόμοια ποσά.
Ήδη, η λίστα των ενοίκων περιλαμβάνει βαρώνους του πετρελαίου από το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν και ρώσους πολυεκατομμυριούχους, όπως ο σύντροφος της Ναόμι Κάμπελ, Βλάντισλαβ Ντορόνιν. Υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος που εκτείνεται σε τρεις ορόφους είναι ο πρωθυπουργός του Κατάρ, Σεΐχης Χαμάντ μπιν Γιασίντ.
Από τα 76 διαμερίσματα, μόνο τα 17 χρησιμοποιούνται ως μόνιμη κατοικία, ενώ οι περισσότεροι αγοραστές προστάτεψαν την ανωνυμία τους, κάνοντας την αγορά μέσω off shore εταιριών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου