Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Υπερψηφίστηκε, όπως αναμενόταν, ο προϋπολογισμός, μετά τις αλλαγές που ζήτησε η Περιφέρεια, από όσους επιθυμούν να λειτουργήσει ο δήμος, πέρα από τις μεταξύ τους διαφορές. Αυτοί είναι οι
10 της διοίκησης (Καραβίας, Παΐδας, Παπανικολάου, Χατζηδάκη, Παπακώστας, Μπόβος, Κουτσάκης, Καβακοπούλου, Κότσιρας και Τάφας), η "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" (Χάρης και Γιάννης Τομπούλογλου, Κοπελούσος, Γραμμένος), ο Σταύρος Κόντος από το Όραμα Πόλης και οι τρεις αληθινά ανεξάρτητοι, Δημήτρης Κανταρέλης, Φώτης Νικολόπουλος και Πέτρος Λαζαρίδης. Οι Κοσκολέτος, Κοσμά, Γεωργαμλής και Πλάτανος απουσίαζαν. 
Καταψηφίστηκε από τους μονίμως ανεύθυνους, οι οποίοι στο όνομα της πάση θυσία κατακρήμνισης της δημάρχου δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια τη λειτουργία του δήμου, να αφήσουν τα σκουπίδια να πνίξουν την πόλη, να παραλύσει ο δήμος σε κάθε δυνατότητα που έχει να παρέχει υπηρεσίες στους σκληρά δοκιμαζόμενους από την κρίση συμπολίτες μας. Κι αυτοί είναι οι Γρετζελιάς, Μαυράκη, Δημακόπουλος, Αγαγιώτου και Παπανίκα. 
Αύριο το πρωί ο προϋπολογισμός θα σταλεί στην περιφέρεια κι από τη Δευτέρα ο δήμος θα μπορεί να λειτουργεί κανονικά. Στη σημερινή συνεδρίαση, θα επανέλθουμε με videos και σχολιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου