Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Επίθεση Κόντου, χωρίς ονόματα (video)

Ο Σταύρος Κόντος δεν είπε ονόματα (εκτός από εκείνο της
Γραμματέως του δήμου) αλλά φωτογράφησε τα άτομα που κατά τη γνώμη του αποτελούν την ομάδα που καθοδηγεί τη δήμαρχο. Δείτε το βίντεο, μιλάει από μόνο του.


6 σχόλια:

  1. Ποιά η λογική της απάντησης ( καλώς αναρωτιέται ο κος Κόντος ); Το ρωτάει και φαίνεται ότι και ο ίδιος αναρωτιέται ΄΄τι άραγε ρωτά’’. Γιατί να θυσιάσει τους εναπομείναντες ; Ποια λογική απάντηση υπάρχει; Υπάρχει;; …. ‘’Απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο; ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας πω αφού ρωτάτε, το δικό μου συμπέρασμα.

    Ο κ. Κόντος πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό έχει δίκιο, τούτο προκύπτει από την γνώση, του πως διοίκησε ο ίδιος τον δήμο επί μία τετραετία. Με μια στενή ομάδα φίλων που ήταν μόνιμα αντιδήμαρχοι ή στις θέσεις κλειδιά, π.χ. Κοσμά 4 χρόνια αντιδήμαρχος, Βατίδης 4 χρόνια πρόεδρος Δ.Σ., Κωνσταντάτος 3 χρόνια αντιδήμαρχος, ξεχνάω το όνομα του φροντιστηριά που έκανε 3 ή 4 χρόνια αντιδήμαρχος κι αυτός, Αλαφάκης, Ευαγγελινός κλπ, και με εξωθεσμικό κυρίως τον Γρηγόρη, έναν εκδότη κι από κάποια στιγμή και μετά έναν άλλο εκδότη. Τα ανάλογα έκανε και στις σχολικές επιτροπές που ανέλαβαν κυρίως πρόσωπα του στενού κύκλου και φροντιστηριάδες της γειτονιάς. Είναι γνωστό λοιπόν πως σε όλα τα επίμαχα ζητήματα, αν κανείς κάνει πως δεν ξέρει να τα αναφέρω, όλοι οι συνεργάτες του δήλωναν, αντίρρηση, άγνοια, πειθαρχία... Εξάλλου είναι γνωστό πως στην αρχική ομάδα συμμετείχε κι ο Χωρινός ο οποίος όμως αφού δεν έδειξε σημάδια ενσωμάτωσης όπως ο φροντιστηριάς τον απομάκρυνε κακήν κακώς
    Πολιτικά είναι τα ζητήματα και πολιτικά συμπεράσματα βγάζω όπως θα έλεγε κι ο ίδιος.Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο κ. Κόντος γνωρίζει να ξεχωρίζει τις ομάδες, και από άλλα φαινόμενα μπορεί να συμπεράνει αν είναι εξωθεσμικά ή όχι τα κέντρα που αποφασίζουν! Κανείς άλλος ίσως, λόγω προϋπηρεσίας και επιδόσεων, δεν θα μπορούσε με μεγαλύτερη πιθανότητα να εκτιμήσει σωστά σε ένα τέτοιο θέμα.
    Βεβαίως το παραξεχείλωσε για να στηρίξει τα... συμπεράσματα του, όταν έφθασε στο σημείο να συνδέσει την μη εκλογή συμπαραστάτη του δημότη με όσα συμβαίνουν σήμερα!
    Κατά την γνώμη μου η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην σημερινή δήμαρχο, και τον κ. Κόντο ή άλλους πρώην δημάρχους, υφίσταται μόνο στην εμπειρία χειρισμών η οποία επέτρεψε στους έμπειρους επιτυχή κάλυψη απόκρυψη και έγκαιρους συμβιβασμούς... Χωρίς καθόλου να αθωώνω την δήμαρχο, αυτά για τα οποία την καταγγέλλει πολιτικά ο κ. Κόντος δυστυχώς νομίζω έχουν ταπεινά κίνητρα, και συνιστούν εντελώς εξηγήσιμη συμπεριφορά ενός προσώπου που μέχρι χθες δεν είχε καμιά σχέση με συλλογικότητες, θεσμούς, πολιτική. Πρόσωπα ξεχωρίζει και τους βλέπει σαν χερούλια για να... ανοίξει πόρτες ή χειρολαβές να κρατηθεί. Ε, τώρα τα υπόλοιπα είναι γνωστά, εμφανίζονται τα "όρνια" για να επωφεληθούν κι ακολουθούν τα υπόλοιπα... Δεν θα ήταν δυνατόν πρόσωπο με τις προδιαγραφές της δημάρχου να κάνει πολιτικές κι όχι προσωπικές επιλογές, δεν θα ήταν δυνατόν να κάνει συμβιβασμούς με πολιτικά κριτήρια κι όχι προσωπικά. Αλλά δεν θα ήταν δυνατόν και για τον κ. Κόντο να πει ή να κρατήσει την στάση που με βάση τις επιλογές του έπρεπε, χωρίς να προβάλλει σε μεγένθυση κάτι διαφορετικό για να δικαιολογήσει την υπόγεια συμπόρευση του με Γρετζελιά - Τομπούλογλου.
    Γνώμη μου λοιπόν το λογίδριο αφορά έναν έμπειρο σε τέτοια κόλπα, που μας λέει κοιτάξτε εκεί τι γίνεται, για να μην δούμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι η συνεργασία του με τους άλλους δύο και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο με τον Γρετζελιά γνωρίζει πάλι δόξες λαμπρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξόχως αναλυτικό το κείμενο σας. Και αρκετά διαφωτιστικό.

      Διαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 3.21 ΚΑΤΟΙΚΕ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΟΛΑ .ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κε -κε- κε- κε το κορακι9 Μαρτίου 2013 στις 10:15 μ.μ.

    δεν ειναι των βορειων ειναι στη πολη μας και επωνυμος ,γραφει σε αλλους αλλα τα ιδια λογια τα εχει πει σε πολλους στο δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι σημασία έχει ποιος είναι όταν δεν βρίσκετε κουβέντα να πείτε για την ταμπακέρια κι αυτό γιατί όσα αναφέρονται είναι σωστά!
      Παραθέστε επιχειρήματα αν έχετε, αλλά δεν έχετε για αυτό καταφεύγετε σε κραυγές και άσχετες ανόητες ταυτίσεις...
      Να μάθετε πως η δημα(ρ)γωγία κάποτε απαντιέται, οι θεατρινισμοί και η υποκρισία κάποτε αποκαλύπτονται, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, ο ψεύτης και ο κλέφτης σε πρώτο χρόνο χαίρονται, και τέλος οι εκ συστήματος... διασώστες, στην πραγματικότητα νεκροθάφτες της πόλης, επιτέλους να πάτε σπίτια σας μήπως και σωθεί ότι έχει απομείνει...
      Να μάθετε ακόμη πως το Δ.Σ. είναι δυνατό να το ελέγξετε, μεταξύ σας μπορείτε να συνεννοηθείτε για το μοίρασμα της... πίτας, αλλά ποτέ δεν θα καταφέρετε να κοροϊδέψετε τους δημότες με τα παραμύθια σας...

      Διαγραφή