Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Συμβούλιο με ευρωπαϊκά προγράμματα και Πρωτομαγιά


Όπως αναφέρει η πρόσκληση από το δήμο, παρακαλείσθε όπως
προσέλθετε στις 15.4.2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :

  1. Λήψη    απόφασης   για  υποβολή προτάσεων έργων-προμηθειών στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του ΥΠΕΚΑ- ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.
  2. Ορισμός Επιτροπής για την διοργάνωση των εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς έτους 2013 και καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής του πανηγυριού και των εορταστικών εκδηλώσεων, βάσει της αριθ. 28/2013 απόφασης-πρότασης της Οικ. Επιτροπής. 
  3.  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς έτους 2013.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου