Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Τι λέει ο δήμος για τη συνάντηση για το γήπεδο

Η "Αλήθεια" είχε από χθες ενημερώσει τους αναγνώστες της για όλο το εύρος της συνάντησης με εκπροσώπους των υποψηφίων κατασκευαστών του γηπέδου της ΑΕΚ. Δείτε εδώ και την επίσημη ενημέρωση που μας έστειλε ο δήμος:

Χθες, διεξήχθη συνάντηση της Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος κας Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη και των Αντιδημάρχων κ. Γιώργου Καραβία, κ. Νίκου Παπανικολάου, κ. Αδαμάντιου Παϊδα και κας Μαρίας Χατζηδάκη με εκπροσώπους της εταιρείας «Dimand SA», τους κκ. Δημήτρη Ανδριόπουλο και Πάνο Παναγιωτίδη και τον αρχιτέκτονα κ. Αθανάσιο Κυρατσού.
Σκοπός της συνάντησης αποτέλεσε η τεχνική ενημέρωση της Διοίκησης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σχετικά με τις προθέσεις της ΑΕΚ για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας.
Μετά το πέρας της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού "Φιλιώ Χαϊδεμένου".
Δήλωση Δημάρχου:
«Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, βρέθηκα σήμερα με τους εκπροσώπους της εταιρείας που θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, προκειμένου να ενημερωθεί η Διοίκηση του Δήμου για τις τεχνικές λεπτομέρειες του σχεδίου.
Μας παρουσιάστηκε ένα ρεαλιστικό πλάνο, τελείως διαφορετικό από τα δεδομένα του παρελθόντος, στα πλαίσια του οποίου όχι μόνο διαφυλάσσεται ο χαρακτήρας της πόλης μας, αλλά αναβαθμίζεται και η ποιότητα ζωής των δημοτών-κατοίκων μας.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί στην επιστροφή της ΑΕΚ όχι μόνο στην πόλη της, αλλά στις ρίζες της γι’ αυτό και η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος».


1 σχόλιο:

  1. Λυπάμαι άλλη μια φορά για τους δημοτικούς εκπροσώπους μας.

    Ένα κακογραμμένο ασύντακτο σε πολλά σημεία δελτίο τύπου, που επιβεβαιώνει το ερασιτεχνικό επίπεδο αντιμετώπισης ενός μείζονος θέματος για την πόλη. Ακόμη και οι φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν με ανακατεμένους στις πλευρές αντιδημάρχους με εκπροσώπους της τεχνικής εταιρίας συμβούλων! Σαν συνάντηση φίλων και όχι αντιπροσωπειών που ενδεχόμενα μάλιστα μπορεί να εκπροσωπούν αντικρουόμενα συμφέροντα.

    Και μια απορία. Όταν γράφει το δελτίο τύπου "Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί στην επιστροφή της ΑΕΚ όχι μόνο στην πόλη της, αλλά στις ρίζες της..." τι εννοεί;;; Ότι ο δήμος θα είναι αρωγός στην επιστροφή της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών στην Κωνσταντινούπολη;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή