Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ελληνικό τέλος, μένουμε ΟΑΚΑ

Από σήμερα, όλα θ’ αλλάξουν στην ΑΕΚ. Όλα… εκτός από
την έδρα.
Κι αυτό διότι, έως ότου η «Ένωση» φτιάξει το δικό της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, προσωρινή της έδρα θα παραμείνει το ΟΑΚΑ.
Παρά την επιλογή του Ελληνικού και τις διαδικασίες που ήδη είχε δρομολογήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να το μετατρέψει σε προσωρινό «σπίτι» της ΑΕΚ (με αύξηση της χωρητικότητάς του στις 22.000 θέσεις), ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του γηπέδου εμποδίζουν τελικά την «Ένωση» να μετακομίσει εκεί.
Η ανεπάρκεια των υποδομών στην περιοχή ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση μεγάλου όγκου φιλάθλων (και κυρίως το ότι θα χρειάζονταν αρκετός καιρός και πλήθος γραφειοκρατικών διαδικασιών για να ξεπεραστεί το συγκεκριμένο θέμα) κρίθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο απ’ την πλευρά του Μελισσανίδη.
Άλλωστε ξεκαθαρίζει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν θέλει να χαθεί καθόλου χρόνος στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης της ομάδας, ενώ δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο τη δυνατότητα να έχει κανονικά την έδρα της από την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.
Γι’ αυτό τον λόγο κίνησε άμεσα τις διαδικασίες, ακύρωσε όλα τα deal για το Ελληνικό και μετά τις επαφές του με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Πέτρο Γαλακτόπουλο, κατέληξε σε συμφωνία ώστε να παραμείνει εκεί η ΑΕΚ και για τα επόμενα δυο χρόνια. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται, δε, η μεταφορά στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και των γραφείων της «Ένωσης», τα οποία είναι ειλημμένη απόφαση να μεταφερθούν από τα Σπάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου