Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πλήρης διαφωνία Σαμαρά- Κουβέλη- όλα ανοικτά!

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου μία ώρα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Φώτη Κουβέλη αποχώρησαν από το Μέγαρο Μαξίμου προς τα
γραφεία των κομμάτων τους όπου έχουν συγκαλέσει εκτάκτως συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν κληθεί οι υπουργοί της ΝΔ.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ζητήσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τη συμμετοχή του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους. Αντιστοίχως, ο Φώτης Κουβέλης έχει ζητήσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος, στην Αγίου Κωνσταντίνου.
Ο κ. Βενιζέλος, φτάνοντας στην Ιπποκράτους, δεν θέλησε να κάνει δήλωση για το εάν υπάρχει εμπλοκή, ή κάποια βελτιωμένη πρόταση που πρέπει να τεθεί υπόψη του κόμματος.
Εξάλλου, από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση του τμήματος αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που θα κρίνει την «τύχη» της αίτησης της ΠΡΟΣΠΕΡΤ, με την οποία ζητάει να ανασταλεί η απόφαση που καταργεί την ΕΡΤ ΑΕ.
Νωρίτερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ουσιαστικά εξουσιοδοτήθηκε από την ΚΟ να χειριστεί ο ίδιος το λεπτό ζήτημα της ΕΡΤ, επιμένοντας στην άμεση αποκατάσταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσει τον κυρωτικό νόμο για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Ο Φώτης Κουβέλης προσήλθε στο ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά επιμένοντας στην επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, στον μεταβατικό φορέα, με όλο το προσωπικό που εργάζονταν στην ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου