Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

403 ψήφοι έκαναν τη διαφορά

Σε 403 ψήφους κρίθηκε το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα στην πόλη μας. Με δεδομένη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποχή, δεν είναι και λίγο...

3 σχόλια:

  1. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...
    Ώρες ώρες, πόσο ντρέπομαι που είμαι Χαλκηδονιώτισσα! Ελπίζω κάποια στιγμή μόνο να ξυπνήσουμε και παραδειγματιστούμε από την πραγματική ζωή –βλ. δήμος Νέας Ιωνίας, μπράβο στον κ. Γκότση και κυρίως στους πολίτες του δήμου– και να πάψουν να μας συγκινούν μεσημεριανάδικα και λογύδρια κατωτάτης πνευματικής στάθμης.
    Λυπάμαι ακόμη και για τους δύο υποψηφίους –υποτίθεται προοδευτικούς και σκεπτόμενους ανθρώπους– τον κύριο Κόντο και τον κύριο Μάλλιο, που με τη σιωπή τους αλλά και την αδυναμία τους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ταμπουρώθηκαν πίσω από μικροκομμάτικούς υπολογισμούς. Κρίμα, κι αυτά τα λέει μια βαθύτατα αριστερή ψηφοφόρος, που αυτήν την Κυριακή προσπάθησε να δει κατάματα την κατάσταση και αναγκάστηκε για πρώτη φορά στη ζωή της να ψηφίσε δεξιοό υποψήφιο. Ξέρω πως τρίζουν τα κόκαλα του παππού μου, αλλά από τον τάφο του θα σηκωνόταν σίγουρα αν το 'ριχνα σε ανδρείκελα, κατασκευάσματα τατιανοεκπομπών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του τραμπούκου!
    Με 'γεια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι, αν και με σαφέστατες δεξιές οικογενειακές καταβολές, απλά δεν ψήφισα.
    Γιατί γνωρίζω καλά και τους μεν και τους δεν. Δεν υπήρχε διέξοδος.
    Την επόμενη φορά, ίσως... με νέους ανθρώπους, σε υπερκομματικούς συνδυασμούς πέρα από την κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι "μαυροφόρα" αλλά δεν ντρέπομαι, όπως θα' πρεπε να κάνει η "άλλη"...15 Νοεμβρίου 2010 στις 6:35 μ.μ.

    @Γιασεμή,

    Αγαπητή ομοϊδεάτισσα, δεν έχεις και πολύ άδικο, για τις περί Ν.Ιωνίας καταστάσεις, έχεις όμως για τα της γειτονιάς μας.

    Ο κ. Μάλλιος ήταν, για δεύτερη φορά (όπως και 20 χρόνια πριν), ο αστάθμητος παράγοντας. Ο "αντιμνημονιακός" που με τη στάση του (αν όχι και με παρασκηνιακές του κινήσεις και συμφωνίες) έφερε ξανά τον Γρετζελιά στην επιφάνεια και στο τιμόνι του νέου Δήμου.

    Αντίθετα ο κ. Κόντος ανοιχτά και ξεκάθαρα βγήκε στο πλευρό του Τομπούλογλου (οι φωτογραφίες σε άλλο post της Αλήθειας και οι εμφανίσεις πολλών στελεχών του, το αποδεικνύουν). Βέβαια, δεν έκανε δήλωση ανοιχτής συμπαράταξης, και πολύ σωστά έπραξε μιας και λόγω της πολυκομματικής φύσης του συνδυασμού του κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο).

    Ας προσέχαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή