Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τι έγραψε το in.gr για τα χθεσινά αποτελέσματα στην πόλη μας

Το ρεπορτάζ του μεγαλύτερου ιντερνετικού portal στην Ελλάδα αναφέρει:

Το έργο του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη θα συνεχίσει πλέον η σύζυγος του Ευτυχία.

Η χήρα του εκλιπόντος πολιτικού, η οποία ανέλαβε τα ηνία του συνδυασμού που οδηγούσε ο αείμνηστος σύζυγός της ( «Νέα Προοπτική»), αναδείχτηκε πρώτη σε ψήφους κατά τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, συγκεντρώνοντας ποσοστό 51,50 % (48,50% ο αντίπαλος Χάρης Τομπούλογλου). Συνεπώς αναλαμβάνει τον νεοσύστατο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Στη συγκεκριμένη περιοχή βέβαια επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ΑΕΚ λόγω του γηπεδικού προβλήματος που επικρατεί στην «Ένωση» και των τελευταίων προσπαθειών των «κιτρινόμαυρων» για ανοικοδόμηση της έδρας της ομάδας στον ιστορικό της χώρο που μεγαλούργησε. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αποστολάκης, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο των Εκλογών, είχε δεσμευτεί προεκλογικά να βοηθήσει την ομάδα του «Δικέφαλου αετού» για την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου.

«Να αντιμετωπίσω τη νέα κατάσταση» 

Πάντως η Ευτυχία Αποστολάκη, δεν θέλησε να προβεί σε ηχηρές δηλώσεις για τη νίκη της, αφού βρίσκεται σε πένθος και ζήτησε σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ότι θα ήθελε λίγο χρόνο για να αντιμετωπίσει τον νέο της ρόλο.

«Αγαπητοί φίλοι

Θέλω να σας ευχαριστήσω ως λειτουργοί της ενημέρωσης, για την ευαισθησία και τον σεβασμό που επιδείξατε απέναντί μου, όλες τις δύσκολες για μένα ημέρες. Κατανοώ το ενδιαφέρον σας. Θέλω ωστόσο, να παρακαλέσω να μου δώσετε λίγο ‘χώρο’, να αντιμετωπίσω τη νέα κατάσταση για μένα, τόσο προσωπικά όσο και μέσα από τον καινούριο μου ρόλο ως δημάρχου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας.

Με την έννοια αυτή η συμμετοχή σε εκπομπές, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και ‘συνδέσεις’, είναι για μένα μια δραστηριότητα στην οποία δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Ζητώ να το σεβαστείτε και δεσμεύομαι μελλοντικά να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας, αν αυτή μου ζητηθεί».

5 σχόλια:

  1. ΒΕΒΑΙΑ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΕΙ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ.

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ" ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς καμία διάθεση να κατηγορήσω ή να "λασπολογήσω" να πω ότι είναι απορίας άξιο πως η κυρία Γαϊτανά ζητά χρόνο και χώρο. Απ' ότι είδα είχε και έχει στη διάθεση της αρκετό τηλεοπτικό χρόνο. Γιατί λέει πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό; Κάθε μέρα την βλέπουμε στην τηλεόραση. Όσο για το πως αντιμετωπίζει τη νέα κατάσταση, είναι εμφανές πως το κάνει πολύ ψύχραιμα. Ελπίζω οι νέοι αυτής της κοινωνίας να μην πάρουν χαμπάρι πως για να πας μπροστά αρκεί ένα δράμα, μια τεράστια φημολογία χωρίς καμία υπόσταση για το ότι σου πετάνε λάσπες, και ένα τηλεοπτικό βήμα (ειδικά σε εκπομπές τύπου Τατιάνας Στεφανίδου). Η εκλογική μας συνείδηση...σε κώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέτε; Τέρμα πια με αυτές τις καταθέσεις ψυχής; Κρίμα...

    @Αώνυμος 2 "...ΜΟΝΟ ΣΤΟ "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ" ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ"
    Χαχαχαχα! Εκπληκτικό! Πόσο δίκιο έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυρία πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στη Νέα Φιλαδέλφεια διότι την ψήφισε μόνο το 14% των εγγεγραμμένων. Από τα πρώτα δείγματα γραφής στο Δημαρχείο και τα άλλα νομικά πρόσωπα του Δήμου οι συνεργάτες της (Γρετζελιας κλπ) δεν δείχνουν να κατανοούν το βαθύτερο περιεχόμενο της εκλογής των. Η πόλη δεν τα ανέχεται αυτά και τις απαντήσεις θα τις λάβει από τον Ιανουάριο του 2011 κιόλας. Το κίνημα της πόλης έχει τη δύναμη να οργανώσει τους πολίτες και να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους. Ραντεβού σε 45μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή