Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο μεγάλος Μίμης Παπαϊωάννου κοντά στην επιστροφή του στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Η παρουσία του Μίμη Παπαϊωάννου στην εκδήλωση των εγκαινίων του Σ.Φ. Αθήνας ήταν ξεχωριστή. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ως διευθύνων σύμβουλος εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΑΕΚ και μετά την ομιλία των υπευθύνων του συνδέσμου και τον καθιερωμένο αγιασμό, κάθισε δίπλα στον Παπαϊωάννου.

Του συστήθηκε και του είπε ότι πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα αυτή η αδικία που έχει φέρει τον «μύθο» μακριά από την οικογένεια της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ του είπε ότι έχει συζητήσει με τον Σταύρο Αδαμίδη και έχουν αποφασίσει να γίνει σύντομα ένα ραντεβού μεταξύ τους για να καταλάβει ο Μίμης ότι έχουν αλλάξει πολλά στην διοίκηση.

Μάλιστα, η ΠΑΕ θέλει κοντά της τους παλαιμάχους, καθώς τους θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της. Ετσι, μετά από συζήτηση για αρκετή ώρα ο Παπαϊωάννου έδειξε να συνειδητοποιεί τις αγνές προθέσεις της διοίκησης και οι Σεραφείδης Σιμιγδαλάς του είπαν ότι τις επόμενες ημέρες όλοι μαζί θα πάνε στην Γράμμου για να συναντήσουν τον Αδαμίδη και να επιστρέψει ο «μύθος» στην οικογένεια της ΑΕΚ ξανά…

2 σχόλια:

  1. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσείς ασχολείστε με τη μπάλα. Ήμαρτον ρε. Αρκετά πια με τις ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες που αποβλακώνουν. Όσο για το γήπεδο, ας κόψουν έστω κι ένα δέντρο κι εδώ είμαστε. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Θυμηθείτε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επικαιρότητα, αγαπητέ, είναι επικαιρότητα. Και κάποιους τους ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή