Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Τα αποτελέσματα στα τοπικά συμβούλια Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας

Γυναικοκρατούμενα θα είναι τα προεδρεία των δυο τοπικών συμβουλίων, Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας. Στο πρώτο, πρόεδρος εξελέγη η
Δ. Δερμανούτσου κι αντιπρόεδρος η κα Σιμιτζόγλου, ενώ στη Χαλκηδόνα εξελέγη πρόεδρος η κα Ναθαναήλ κι αντιπρόεδρος η κα Κατσαρού.

Είναι σημαντικό ότι στη Φιλαδέλφεια ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θ. Κοσσύφης πρότεινε ο αντιπρόεδρος να προέρχεται από την αντιπολίτευση, πράγμα που από την ψηφοφορία προκύπτει ότι δεν έγινε δεκτό. Το ίδιο πρότεινε και ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Ν. Λούτας στη Χαλκηδόνα και προτάθηκε ο Ηλ. Σταματελόπουλος, χωρίς όμως να επικrατήσει στην ψηφοφορία.

1 σχόλιο:

  1. Μα πώς είναι δυνατόν να βγαίνει πρόεδρος του συμβουλίου της Χαλκηδόνας η κυρία Ναθαναήλ και αντιπρόεδρος η κυρία Κατσαρού;
    Το ερώτημα προέρχεται από την αρχή της αριθμητικής υπεροχής στην σταυροδοσία, η οποία υποδεικνύει τη λαϊκή βούληση στην καθαρότερη μορφή της. Για την ιστορία, η κυρία Ναθαναήλ ήρθε τρίτη σε φθίνουσα κατάταξη και η κυρία Κατσαρού έκτη και τελευταία από την πλειοψηφούσα παράταξη.
    Επίσης, πολύ αρνητική η απόρριψη των προτάσεων της αντιπολίτευσης, όταν μάλιστα αυτή φαίνεται να βρίσκεται σε θετικό κλίμα συναίνεσης, προς το παρόν, τουλάχιστον και με δεδομένα τα εγγραμμένα της 'Αλήθειας' σε άλλα ρεπορτάζ.
    Μου φαίνονται, γενικά, πως η νέα δήμαρχος τείνει να υιοθετεί φασιστίζουσες συμπεριφορές, αφού έχω γνώση πως δεν μπήκε καν σε διάλογο με τα εκλεγμένα μέλη των τοπικών συμβουλίων ως όφειλε και αρκέστηκε στο να προτείνει τα πρόσωπα που προέβλεψαν να την << χαϊδέψουν >> και να την πλησιάσουν περισσότερο. Ακόμα μία ένδειξη πως είναι φοβική και δρα με χρήση του μοτίβου των τυραννικών τακτικών, απαράλλακτο από την αρχαιότητα ως σήμερα.

    Με επιφύλαξη για τα δημοτικά δρώμενα,αλλά όχι χωρίς ελπίδα, σας εύχομαι καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή