Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Για τους... αλλόθρησκους της πόλης


Ο φίλος μου ο Καραχάλιος τα κάνει αυτά... Α ρε Νίκο...

11 σχόλια:

  1. Εντάξει... μπορεί σαν Φιλαδελφειώτες να θέλουμε το γήπεδο της ΑΕΚ στην πόλη, αλλά ο ΘΡΥΛΟΣ είναι άλλο πράγμα, το οποίο δεν μπορούν να καταλάβουν όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί! Θρύλος για το 2020 και για πάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πάμε οπωσδήποτε. Θα έρθει κι ο Μπλάνκο όμως μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε φίλε; Όποιον παίρνετε από εμάς (πχ Νέμεθ) τον χαντακώνετε. Τι σας έκανε ο Αργεντινούλης και θέλετε να τον στείλετε στην εξέδρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μ' έπιασες... Θα έρθει κι ο Μπλάνκο (που καρφώνει στο 90'). ΑΕΚ είμαι! Αυτό έλειπε να 'μαι γάβρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ELEOSSSSSSSSSSSSSSSSSS...AEK MONO KAI TIPOTA ALLO... .&-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για τη Φιλαδέλφεια, ρε γαμώτο...15 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:43 π.μ.

    Παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε εσείς,

    αλλά εγώ θα πάω, για να εΝισΧύσω.

    Η κ.ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ (γνωστή γαβρίνα της πόλης μας)
    μου το ζήτησε προσωπικά (αν και είμαι ΑΕΚτζής),
    με δελέασε, με έπεισε και δεν μπορώ να της αρνηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οφείλουμε όλοι να είμαστε εναντίον σε ό,τι πρεσβεύει ο Ολυμπιακός και η Πειραιώτικη νοοτροπία και στάση ζωής γενικότερα και όχι μόνο από ποδοσφαιρικής άποψης. Όποιος έχει οποιουδήποτε σχέση με Πειραιά, έστω και από μακριά - όπως εγώ - , ξέρει...

    Μόνο ΑΕΚ!

    Δεν ξεχνώ ποιος με το έτσι θέλω διέλυσε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και έκανε 3 χρόνια όργια για να το πετύχει.

    Δεν ξεχνώ την μπάλα που έχουμε διδάξει

    Δεν ξεχνώ ότι πάντα είμασταν δυο ταχύτητες πάνω από τις άλλες ομάδες για να πάρουμε με το ζόρι το πρωτάθλημα

    Δεν ξεχνώ ότι θέλω το γήπεδο ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εμείς οι Φιλαδελφειώτες Γάβροι, θέλουμε το γήπεδο της ΑΕΚ στην Φιλαδέλφεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ανωνυμο των 12:10.

    O Oλυμπιακος πρεσβευει κατι πολυ παραπανω απο Πειραιωτικες νοοτροπιες και στασεις ζωης.Πολλω δε μαλλον, αυτες δεν ειναι καν αρνητικες.Οσο για τα υπολοιπα που αναφερατε,μπορουμε να μπουμε σε διαδικασια αναλυτικης συζητησης και για αυτο το θεμα,αλλα και για αλλες περιπτωσεις κατα τις οποιες και η δικη σας ομαδα διεπραξε ενεργειες προς το συμφερον της στο παρελθον.Δεν το θεωρω ομως πρεπον και δοκιμο, γιατι αφενος θα πλατιασουμε,αφετερου μαλλον θα μπουμε σε διαδικασια ατερμονης αντιπαραθεσης,κατι που δεν αξιζει και απο σεβασμο στον οικοδεσποτη μας σε αυτο το καλο και καλαισθητο μπλογκ,αλλα και επειδη δεν θα βγει ακρη...
    Και βεβαια,σαφως ειμαστε αρκετοι οι Φιλαδελφειωτες Ολυμπιακοι και θα προσπαθησουμε να ενισχυσουμε το συγκεκριμενο εγχειρημα για τον Ερασιτεχνη...αυτα απο εμενα..

    Οσο για την ΑΕΚ...μακαρι να βρεθει λυση και στο δικο της γηπεδικο ζητημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι σημαίνει «πειραιώτικη νοοτροπία». Θα πρέπει να ξέρει ο φίλος που διατυπώνει τέτοια σχόλια ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι κάτι που περιορίζεται στον Πειραιά. Ο Θρυλος είναι παντού.
    Και πρώτοι εμείς θέλουμε και την ενδυνάμωση των άλλων ομάδων, για να έχουν μεγαλύτερη αξία τα πρωταθλήματα που θα παίρνουμε.
    Εμείς, που γεννηθήκαμε και ζούμε στην Φιλαδέλφεια και είμαστε Ολυμπιακοί, θέλουμε το γήπεδο το ίδιο, όσο και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Να είστε βέβαιοι γι΄αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή