Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ο Νίκος Παπανικολάου πρόεδρος του νέου Νομικού Προσώπου

Με τις ψήφους της Νέας Προοπτικής και της Καλημέρα Όμορφη Πόλη, ο Νίκος Παπανικολάου εξελέγη πρόεδρος του νέου Νομικού Προσώπου. Με τις ίδιες ψήφους αντιπρόεδρος η Καίτη Παπανίκα.Τα μέλη του ΔΣ ψηφίζονται οι Α. Βαρνής, Κ. Βασσάρα, Ελ. Μπερερή, Αδ.Παϊδας, Δημητριάδου, Α. Κούσουλα, Ειρ. Σιμιγδαλά, Φαφούτη Σοφία, Χριστοδουλίδης κλπ. Από την αντιπολίτευση η Μαρία Ρόκκου από τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Βάλια Ματσουκά από τη Δύναμη Πολιτών. Σφοδρές αντιδράσεις από τις παρατάξεις Καλημέρα Όμορφη Πόλη και Όραμα Πόλης για τον αποκλεισμό τους από το ΔΣ.
Ο Σταύρος Κόντος είπε: "Μας αποκλείετε, είναι πια φανερό ότι επιδιώκετε τη σύγκρουση για λόγους αθέμιτους". Ο Χάρης Τομπούλογλου πρόσθεσε "Δεν θέλει τη συναίνεση η πλειοψηφία, συνεπώς κι εμείς θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση". Σημειώνεται ότι οι δυο συνδυασμοί που συμπεριελήφθησαν στο ΔΣ, Η Λαϊκή Συσπείρωση κι η Δύναμη Πολιτών επικρότησαν τις θέσεις των δυο μεγαλύτερων συνδυασμών της αντιπολίτευσης.

24 σχόλια:

  1. epikrotisan alla tis thesoules tis peiran.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αριστερά της πόλης -τόσο η κομμουνιστική (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) όσο και η ρεφορμιστική (ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ)- απέδειξε με την υποκριτική της στάση γιατί της έχει γυρίσει ο λαός την πλάτη. Από τη μία επικρότησαν τις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης αλλά από την άλλη δέχτηκαν τις θέσεις που τους πρόσφερε σαν ...κοκκαλάκι ο μούσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν μαγειρεύει ο Γρετζελιάς πολιτευόμενοι που έχουν εμπειρία δεν δικαιολογούνται να πέφτουν στα ίδια σφάλματα...

    Στις προηγούμενες ψηφοφορίες η προεκλογική λογική και η αλαζονεία των ηττημένων Κόντου-Τομπούλογλου άφησε έξω από πόστα ιδιαίτερα τον Μάλλιο!

    Μόλις διαπίστωσε αυτό ο Γρετζελιάς στις επόμενες κινήσεις που δεν ήταν ψηφοφορίες με τους ίδιους περιορισμούς τους άφησε απέξω!

    Κλασσικές πρακτικές διαίρει και βασίλευε που εμφανίζουν άπαντες τους αντιπάλους του ηττημένους και ταπεινωμένους και τον ίδιο πάντα νικητή...
    Στη συνέχεια πλακώνονται όλοι μεταξύ τους και βεβαίως κυρίαρχος είναι αυτός που έχει την εξουσία και μοιράζει την πίτα...
    Τώρα αν προσθέσεις σε αυτό ότι οι δικοί μας... πέφτουν στην πίτα... όπως οι εξαθλιωμένοι Αϊτηνοί, τότε σημαίνει πως ο Γρετζελιάς έχει μια ακόμη θητεία...

    Δυστυχώς θα μου επιτρέψετε κύριε Διαμαντή να το πω... μόνο ηλίθιοι πιάνονται τόσο πολύ στον ύπνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε πάρτε το χαμπάρι. Ο Γρετζελιάς κάτι τυπάκια σαν τον Κόντο και κάτι λιμοκοντόρους κλάϊν μάϊν πολιτικάντηδες τύπου Χάρη τους έχει για πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ανώνυμος 10:57

    Τί θες να πεις σύντροφε; Ότι αριστερά είναι η Λ.Σ. και η Δ.Π. μόνο; Και η ΔΗΜΑ; Δεν είναι αριστερά η ΔΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μοναδικό πολιτισμένο μισάωρο ήταν αυτό που συζητήθηκε το ΝΠΔΔ. Ανταλλαγή επιχειρημάτων σε τόνους που ταιριάζουν σε συνεδρίαση ΔΣ. Αν και στην αρχή δεν ήμουν μέσα μου κίνησε την περιέργεια η ησυχία και έσπευσα να δω τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε και του παραχρόνου στον Τομπούλογλου, Νικολό. Είδες ο Τόμπυ πώς σου φέρεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε τοπικό επίπεδο, ΚΚέδες, ΣΥΝασπισμένοι, ΔΗΜΑράδες και λοιποί είναι όλοι τους καραγκιόζηδες. Επί Αλαβάνου, π.χ., η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΝ (ένα 70%) ήταν ριζοσπάστες αριστεροί, την ίδια στιγμή που στα καθ'ημάς ήταν όλα τα στελέχη με το ένα πόδι στο ΠΑΣΟΚ. Επίσης, βλέπεις κάλλιστα ΚΚέδες ντόπιους να μιλάν για εθνοτικά ζητήματα και να τα βρίσκουν σε καθημερινή βάση με "αστούς" όταν η μαρξιστική ηθική και θεωρία του κόμματος που, υποτίθεται, ότι εκπροσωπούν και αυτοί, επιτάσσει διεθνισμό και ταξική πάλη.
    Εδώ λοιπόν, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Οπότε, ας μην ασχολούμαστε με άτομα που απλά δεν ξέρουν ούτε καν το πού βαδίζουν. Από τα χρόνια της απελευθέρωσης ακόμα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ. ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο χτεσινό συμβούλιο αποκαλύφτηκε περίτρανα η ερωτική σχέση Γρετελιά-Μάλλιου και η διαχρονική αλληλοϋποστήριξή τους.
    Ο Γρετζελιάς αντάμειψε το Μάλλιο για τις προεκλογικές του υπηρεσίες και του παραχώρησε μια θέση στο Νομικό Πρόσωπο αποκλείοντας τις δύο μεγαλύτερες δυνάμεις της αντιπολίτευσης.
    Αυτό βέβαια έγινε ύστερα από προ συνεννόηση των δύο κυρίων για αυτό άλλωστε και βιάστηκε ο Μάλλιος να δηλώσει ότι θα αποδεχτεί όποια θέση του προταθεί
    Άλλωστε όλοι θυμόμαστε ότι στο Γρετζελιά απευθύνθηκε και στις δημαιρεσίες ο Θανασάκης, όταν η αντιπολίτευση δεν του έδωσε μια θέση που δεν δικαιούται, ζητώντας του να παρακάμψει το νόμο και να του επιτρέψει να θέσει υποψηφιότητα στην τελική ψηφοφορία.
    Τώρα με περηφάνια ο Θανάσης ή Θάνος ή Νάσος ή όπως αλλιώς τον αποκάλεσε ο Γρετζελιάς μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του ως τον 21ο Σύμβουλο της Νέας Προοπτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή η πολύχρονη συζυγική σχέση του Γρετζελιά με τους κοντοβατίδηδες του τοπικού ΣΥΝ που τους είχε για παλακίδες... διαλύθηκε οριστικά μετά την αποκάλυψη ότι διατηρούσε ταυτόχρονα ερωτική σχέση με τον Μάλλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Δημοτική Αρχή δεν έκανε τίποτε παραπάνω από την εφαρμογή του νόμου. Άλλωστε και η αντιπολίτευση απέκλεισε τον Μάλλιο από την οικονομική επιτροπη και την επιτροπή ποιότητας ζωής πριν ένα μήνα παρόλο που ο Μάλλιος ζήτησε να μετέχει. Αυτές είναι αποφάσεις που δεν έχουν προσωπικό χαρακτήρα. Εγώ θα δώσω συγχαρητηρια που η διοίκηση σεβάστηκε όλη την αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aftes einai apofaseis pou kathorizoun se oxi ashmanto vathmo ta apotelesmata twn epomenwn eklogwn...

    Oi diaspaseis ths antipolitefsis kai o prosetairismos olwn tous sto telos apo ton Gretzelia odhgei sthn kyriarxia tou kai sto adynamo eswteriko tou syndiasmou tou kai sthn anyparkth dhmarxo...

    O Mallios thn perasmenh 4etia anoixta yposthrixe konto me ypografh kai me omada ypopsifiwn pou apotelousan oi Fouledakhs, Laskarhs, Mallios Giannis!

    Ton poulisan oi Kontovatidhdes kai sto telos ton koroidepsan kiolas yposxomenoi oti tha ton kanoun proedro ston forea gia to alsos...

    O idios sth syzhthsi mesa sto symvoulio eixe epitethei ston Gretzelia yperaspizomenos ton Konto!

    Oute tha katevaine stis ekloges an o Kontos eixe to xrisma tou SYN

    Kai xrisma exei zhthsei apo N.D. PASOK kai KKE... allo an pote den tou edosan!

    Twra tou edwse mia thesoula o Gretzelias tou opoiou ypopsifios kai eklegeis dhmotikos symvoulos tou syndiasmou tou eixe yparxei, kai tha elege oxi otan oi kontos tompouloglou tou ekleisan thn porta?

    Pithana sth thesh tou kaneis den tha katadexotan na katsei sto skambo pou tou prosferan... alla tosa xronia sthn sterhsh profanws ton ekanan ki afton evaloto...

    Ap to olotela kalh ki h panagiotena...

    Kathenas tou topikou politikou systhmatos exei enan tropo na mas apogohtevei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα τον "σφουγγαρίσουν" σύντομα τον Θανάση οι σύντροφοι του Συνασπισμού. Θυμηθείτε το...! Και διάδοχος θα είναι πρόσωπο έκπληξη από το πουθενά που δεν ήταν υποψήφιος σ' αυτές τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ Ν.Π.Δ.Δ.(;). ΕΧΕΙ ΛΕΝΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΧ ΚΑΙ ΝΑΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχουν κι άλλοι τον φόβο και το δέος που δημιουργούσε ο Μάλλιος στους κοντοβατίδηδες!!!

    Γι αυτό και ποτέ δεν τον ήθελαν σε αξίωμα ή συνομιλητή...

    Αν ο Παπανικολάου πράγματι έκανε κάτι τέτοιο, εκείνο που αποδεικνύει είναι ότι έχει πολιτική επάρκεια και δεν φοβάται την καλοπροαίρετη αντιπαράθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ καλά τα λες Βάλια.

    Πες μας κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά ο Παπανικολάου σας έκανε να ψαχνόσαστε και να αρπαζόσαστε μεταξύ σας. Άλλοι τον λέτε Χαρουλικό, άλλοι Μαλλιακό, άλλοι συνοδοιπόρο του Πολίτη, άλλοι ότι φανταστεί ο καθένας. Γειά σου ρε Νικόλα και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για μια στιγμή, παιδιά, μπερδεύτηκα. Μήπως μπορεί κανείς να μου διευκρινίσει τι είναι «αριστερά», ποιες είναι οι βασικές της αρχές, τι επιδιώκει και πως ώστε να βρούμε ποιος είναι «αριστερός» και ποιος δεν είναι και αφού το βρούμε να το πούμε και στους πολίτες μπας και ψηφίσουν «αριστερά» την επόμενη φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Aristera einai oti yparxei politika aristera apo tous kontovatidides kai ton poulaki...

    ayto einai to synoro poy ksexorizei thn ira apo to stari...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όπως είπα και σε άλλο ψιλοσχετικό post
    (http://e-alitheia.blogspot.com/2011/02/blog-post_6682.html)

    Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο...

    Είστε όλοι ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ !
    Είστε όλοι για φτύσιμο !

    «Ψαγμένος Αριστερός Φιλόσοφος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ψαγμένος Αριστερός Φιλόσοφος...5 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:30 μ.μ.

    Δεν είμαστε αυτοί που θα φέρουμε το φως...
    Είμαστε αυτοί που θα δείξουμε ότι το σκοτάδι δεν είναι ανίκητο!

    «Ψαγμένος Αριστερός Φιλόσοφος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πολύξεροι «Γραικύλοι»!

    Ανάξιοι,
    Ανόητοι,
    Ξεπεσμένοι,
    Παραμυθάδες,
    Παρηκμασμένοι,
    Παρατρεχάμενοι,
    Δουλοπρεπείς,
    που παριστάνετε ότι γνωρίζετε τα πάντα,

    Διάλογος με "φαντάσματα",
    δεν έχει σχέση με την ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ψ ΑΡΙ φιλοσοφος... γίνονται αυτά;

    Κι ο Κουτσόγιωργας στις δόξες του τα ίδια έλεγε!

    Οι προοδευτικές δυνάμεις (ΠΑΣΟΚ) θα νικήσουν τις δυνάμεις του σκότους (Ν.Δ.)
    Φαντάσματα σαν τυφλοπόντικας στο σκοτάδι κυνηγάς!

    Ποιο σκοτάδι να νικήσεις χωρίς ούτε σπίρτα!

    Ο Κικέρωνας στα σέρνει μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα 30 αργύρια είναι πάντοτε ένα σεβαστό ποσό που κανένας Ιούδας η Εφιάλτης έχει το ανάστημα να μη τα δεχτεί. Πολύ περισσότερο αν έχει να επειδείξει και παλαιότερες επιτυχίες (βλέπε και 1990)που αποδεικνύουν την εξειδίκευση και τη συνέπεια σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τότε η τιμή μπορεί και να ανέβει. Και σ' ανώτερα Θανάση (ή Θάνο ή Νάσο)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή