Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τουρισμός στα βάθη των ωκεανών!

Ο καινοτόμος Sir Richard Branson, ιδρυτής τους διάσημου Virgin Group, ανακοίνωσε πως στα σχέδια του εντάσσεται η πρωτοβουλία να στείλει κοινούς ανθρώπους, (και όχι εκατομμυριούχους όπως με το Space X), στα βάθη των… ωκεανών!
Η νέα ιδέα του ιδιόρρυθμου κυρίου Branson αφορά την κατασκευή ενός υποβρυχίου με μήκος περίπου 6 μέτρων που θα χρησιμοποιείται για τουρισμό στη θάλασσα, όχι όμως… επιφανείας, αλλά με δυνατότητα να μας καταστήσει κοινωνούς της εμπειρίας του Καπετάνιου Νέμο, καθώς το υποβρύχιο σκάφος θα μπορεί να καταδυθεί σε βάθος έως και
10.000 μέτρα!
Το νέο φιλόδοξο σχέδιο φέρει την ονομασία Virgin Oceanic και θα χρησιμοποιεί το πρωτοποριακό υποβρύχιο με την ονομασία DeepFlight Challenger που κατασκευάζει η εταιρία Hawkes Ocean Technologies.
Έστω και αν φαίνεται πως ο πάντα χαμογελαστός μεγιστάνας δανείζεται ιδέες του Κουστώ, τα σχέδια του είναι φιλόδοξα, αφού μιλούν για πέντε καταδύσεις τα επόμενα δύο χρόνια με εμπορική χρήση και εκμετάλλευση το 2012.
Τώρα για την τιμή, αναμένουμε…
ΠΗΓΗ: GADGETFREAK.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου