Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μηνύματα Παπανδρέου αναμένονται στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο

Για συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου αύριο και μάλιστα με θέματα δευτερευούσης σημασίας (όπως πχ η πλήρωση κενών θέσεων δικαστικών λειτουργών), ειδοποιήθηκαν πριν από λίγο τα μέλη της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Υπουργικό Συμβούλιο γίνεται προκειμένου να υπάρξει παρέμβαση του πρωθυπουργού, σε μια στιγμή που το κλίμα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο για την κυβέρνηση.
Παράλληλα η κυβέρνηση θα εμφανίζει ότι εργάζεται, σε μια περίοδο που οι τριβές στο παρασκήνιο ενόψει της διαμόρφωσης του Μεσοπρόθεσμου σχεδίου είναι
ιδιαίτερα έντονες. Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης η συνάντηση Παπακωνσταντίνου Μπιρμπίλη, που βοήθησε στην κατανόηση των θέσεων του ενός από τον άλλο, αλλά δεν έλυσε τα προβλήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου πραγματοποιείται την ίδια ώρα που στη Βουλή θα διεξάγεται η συζήτηση για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και των τυχόν ποινικών ευθυνών του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου