Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Κοντά σε συνεργασία Λαζόπουλος και "¨Ελληνοφρένεια"

Με τους δημιουργούς της «Ελληνοφρένειας» θα συνεργαστεί ο Λάκης Λαζόπουλος σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.
Όπως σημειώνει η «Espresso» όλα δείχνουν ότι η «Ελληνοφρένεια» κατέβασε αυλαία στην τηλεόραση του Σκάι και πλέον οι δημιουργοί συζητούν με τον Λάκη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα οι γνωρίζοντες τις λεπτομέρειες σημειώνουν ότι θα
υπογράψουν μια κοινή παραγωγή με στόχο να τρελάνουν τα μηχανάκια της AGB. Μάλιστα πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν ότι δεν θα υπήρχαν καλύτεροι συνεργάτες για τον Λάκη Λαζόπουλο ώστε να παρουσιάζει ένα καθημερινό δελτίο.
Σημειώνεται ότι χαρακτηριστικό της σχέσης του Θύμιου Καλαμούκη και του Λάκη Λαζόπουλου είναι ότι ο πρώτος, σε κάθε ευκαιρία παρουσιάζει μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή οποιαδήποτε δραστηριότητα από το «spirto», το ιντερνετικό εγχείρημα του Λάκη.
Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ του Λάκη και των τριών της «Ελληνοφρένειας» - Θύμιου Καλαμούκη, Μάνου Βουλαρίνου και του Αποστόλη - είχαν γίνει το 2007, ωστόσο τότε οι συντελεστές της εκπομπής είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν στον Σκάι.
ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου