Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Μήπως έχετε γενέθλια σήμερα;

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 22 Μαΐου έχουν την ενέργεια που απαιτείται για να πετύχουν επικά κατορθώματα. Μαγνητίζονται απο πνευματικές δημιουργίες και μορφές ψυχαγωγίας στις οποίες μπορούν να εξασκήσουν τα ταλέντα τους ξανά και ξανά εξελίσσοντας και διαφοροποιώντας τες. Η υπερβολή της ζωής τους δεν στηρίζεται απαραίτητα στην ποσότητα υλικού πλούτου που χτίζουν, ούτε στον αριθμό των φίλων που κερδίζουν, αλλά στην παραγωγική εργασία. Δημιουργούν
επανειλημμένα μέσα σε ένα πλαίσιο μοντέλου ή κατασκευής και τα έργα τους σπάνια είναι απομονωμένα ή ενός μόνο είδους. Επίσης, είναι συλλέκτες λιστών, γεγονότων, αριθμών, γενεθλίων ή αντικειμένων και συχνά βρίσκονται να κατηγοριοποιούν, να ονομάζουν και να τυπογραφούν.

Μπορεί ακόμα και «συλλέγουν» ανθρώπους με την έννοια φίλων και απλών γνωστών. Αν διοχετεύσουν την ενέργεια τους στα παιδιά, θα νοιώσουν μεγάλη χαρά είτε ως πατέρες είτε ως μητέρες, βλέποντας την οικογένεια τους να ευημερεί και να αναπτύσσεται. Αν δεν είναι σε θέση να κάνουν οι ίδιοι παιδιά ή επιλέξουν να μην κάνουν, θα αναλάβουν με χαρά τον ρόλο τους σε μια ευρύτερη οικογένεια, είτε ως νονοί, θείες-θείοι, ξαδέρφια κ.τ.λ. Σε κάθε περίπτωση η ζεστασιά και η ασφάλεια της οικογένειας, τους είναι απαραίτητη. Πρέπει όμως να προσέχουν ιδιαίτερα τα ένστικτα τους σε σχέση με τις δραστηριότητες τους και να μην αναλαμβάνουν έργα που πέρα απο τα όρια τους. Τους διατρέχει μια μεγαλομανία γιαυτό και συχνά έλκονται απο αδύνατον μεγάλα έργα και συνεπώς μπορεί ν υποφέρουν απο μια περίπλοκο σύμπλεγμα δύναμης, παρομοιάζοντας τον εαυτό τους είτε με Θεό είτε με μυρμήγκι.

Είναι άτομα που κρατάνε μακρές και ζωντανές αναμνήσεις αλλά καμιά φορά χρειάζεται να αναδιοργανώσουν ή να ξαναχρωματίσουν γεγονότα του παρελθόντος για να θωρακίσουν τον εαυτό τους απο τον πόνο. Επίσης τείνουν να κλειδώνουν μακρυά λάθη και πταίσματα δικά τους δημιουργώντας έτσι μακροχρόνια κατήφεια. Είναι σημαντικό να μάθουν όχι μόνο να συγχωρούν αλλά και να ξεχνάνε. Τα συναισθήματα τους μπορεί να είναι κάπως ασταθή. Επειδή είναι πολύ εντατικοί σε ότι κάνουν, μπορεί να έχουν παιδιάστικα ξεσπάσματα αν ενοχληθεί η συγκέντρωση τους. Πρέπει να μάθουν να συγκρατούν τις υστερικές τάσεις τους και να ηρεμούν αν θέλουν να εξελιχθούν σαν άνθρωποι. Όσοι έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα συνήθως βρίσκουν το αντικείμενο τους στη ζωή και καταπιάνονται με αυτό. Μέχρι να το βρούνε όμως πρέπει να είναι ελεύθεροι να κυνηγήσουν τα ποικίλα και εναλλασσόμενα ταλέντα τους.

Τα άτομα που βρίσκονται κοντά τους πρέπει να καταλαβαίνουν τον ενθουσιασμό τους και να μην τους κατηγορούν ότι είναι παράφρονες και λάθος με όταν η προσοχή τους στρέφεται σε εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους αντικείμενα, άτομα ή πεδία σπουδών. Επειδή μπορούν και να αναρρώσουν και να προσαρμοστούν γρήγορα, αν κάποιο έργο τους αποτύχει οι άλλοι μπορεί να μαυρίσουν ψυχολογικά ενώ οι ίδιοι θα έχουν ήδη γυρίσει σελίδα, έχοντας προχωρήσει σε άλλη φάση.

Γεννημένοι στις 22 Μαΐου: Richard Wagner, Arthur Conan Doyle, Laurence Olivier, Morrissey, George Best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου