Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Μια συμπαθητική εκδηλωσούλα που θα ξεχαστεί γρήγορα...

Αυτό ήταν πραγματικά η σημερινή εκδήλωση. Μια δυο φορές ακούστηκε ένα χλιαρό χειροκρότημα και... την υπόλοιπη ώρα τους πήρε όλους ο ύπνος. Ομιλίες χωρίς φαντασία, ο "ξύλινος λόγος" της πολιτικής έχει διαπεράσει, φαίνεται, ολόκληρη την κοινωνία. Φιλότιμη και συμπαθής η προσπάθεια των διοργανωτών, αλλά το αποτέλεσμα... χλωμό. Παραθέτουμε πιο
κάτω μερικές φωτογραφίες της εκδήλωσης και, φυσικά, τους περίπου 30 πολίτες που ανάγκασαν τον υπουργό κ. Γερουλάνο να... θυμηθεί ότι έχει μια δουλίτσα... Ευτυχώς τραγούδησε ο Λάκης Χαλκιάς και αγαλλιάσαμε. Και του χρόνου!






5 σχόλια:

  1. το κειμενο που εχετε αναρτησει κ. Σειτανιδη εχει και υπογραφη απο κατω και θα επρεπε να το αναφερετε.το κειμενο το εγραψαν τα παιδια της στρουγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο σχόλιο απο πάνω έχει απόλυτο δίκιο, το κείμενο έφερε υπογραφή και απο τη στιγμή που το δημοσιοποιείτε θα έπρεπε να είστε ακριβής. Η μας λέτε "αλήθεια" ή αλλάξτε το όνομα του blog σας σε "μισή αλήθεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα μια στεναχώρεια που το κολλεγιόπαιδο-υπουργός του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε να μας συναντήσει... Αφού κλαίω ακόμη...
    Σαν ξυλάγγουρα, βεβαίως, έμειναν και οι δικοί μας της διοίκησης, καλοντυμένοι και αρωματισμένοι ν'ακούνε τραγουδάκια της παρέας από τον καλλιτέχνη. Φαντάζομαι πως τόσο καλοντυμένο κοινό είχε χρόνια να δει ο εν λόγω καλλιτέχνης, αλλά από σπόντα το είδε και αυτό ο άνθρωπος...
    Όσο για τον ανώνυμο 10:38, σημασία έχουν οι θέσεις του κειμένου, όχι ο συντάκτης του. Η αλήθεια δεν έχει όνομα. Αν αυτά είναι αλήθεια, εμένα μου αρκεί ώστε να επικροτήσω την κίνηση των ακτιβιστών. Αν είναι ψέματα, είναι κοινοί συκοφάντες και λασπολόγοι και πρέπει να κριθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρα φίλε 4:24 για να κριθούν χρειάζεται και το ονομά τους.Εκτός αν κρίνουμε τον αέρα που μοίρασε το κείμενο. Ονομα όπως έχει το ψέμα και η αλητεία έτσι όνομα έχει και η αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την επόμενη φορά θα πρέπει να έρθει ο ζαφείρης μελάς και να έχει και μαζορέτες για να έχει η εκδήλωση το κύρος και τη λαμπρότητα που της αρμόζει, αγαπητή αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή