Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Επικοινωνία Παπανδρέου- Ερντογάν

Την αμέριστη συμπαράσταση του εκφράζει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε τηλεγράφημά του προς τον Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή την επίθεση στην αυτοκινητοπομπή του.
«Είμαι συγκλονισμένος από την επίθεση που δέχτηκαν οι άνθρωποι της ασφάλειάς σας στην Κασταμονή. Είμαι πεπεισμένος ότι μία τέτοια αποτρόπαιη πράξη βίας, η
οποία στοίχισε την απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής και προκάλεσε τραυματισμούς, δεν μπορεί να εμποδίσει την πορεία της Τουρκίας προς την πρόοδο και την ευημερία.
Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω σε εσάς προσωπικά, στην οικογένεια του θανόντος και στους τραυματίες την συμπαράστασή μας. Ελπίζω οι δράστες αυτής της ενέργειας να οδηγηθούν το συντομότερο στη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου