Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ανεβαίνει η θερμοκρασία...

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι και σήμερα ο καιρός στη χώρα μας, ενώ μόνο στα βόρεια θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Επίσης, θα υπάρξει μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά. Στα ανατολικά ο υδράργυρος θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα
φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και στη Θράκη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός επίσης θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ενώ στα ορεινά της Ηπείρου αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων, 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι αίθριος. Στην Κρήτη αναμένεται να σημειωθούν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων, 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 19 έως και 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου