Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η γυναίκα, έχει ανάστημα!

Τα είπε έξω από τα δόντια. Με το όνομά τους. "Ο κ. Γρετζελιάς με υπονομέυει συστηματικά". "Δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μου". "Του ζητώ να παραιτηθεί". Είναι πια φανερό ότι η Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη δεν συμβιβάζεται με το ρόλο της "υπάκουης νοικοκυρούλας" έναντι των ορέξεων του Παντελή Γρετζελιά, ο οποίος, γνωρίζοντας καλά ότι δική του κάθοδος ως επικεφαλής συνδυασμού θα είχε
την ίδια τύχη που είχαν οι κάθοδοί του το 2002 και το 2006, επέλεξε μια "άπειρη" για τη θέση της Δημάρχου, νομίζοντας ότι ο ίδιος θα κυβερνά από την αγαπημένη του θέση: Το παρασκήνιο.

Η γυναίκα, όμως, απέδειξε ότι έχει πολιτικό ανάστημα. Πολιτική εμπειρία όχι, δεν έχει, αλλά τους είδαμε και τους έμπειρους, πού μας κατάντησαν. Έχει όμως πολιτικό ανάστημα. Πάει κόντρα στις προθέσεις απαξίωσής της από τον κ. Γρετζελιά, γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει να μην μπορεί να περάσει ούτε ένα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν τη σαμποτάρει η ομάδα των αποστατών.

Κι είναι εξαιρετικά υπεύθυνη η θέση που πήραν οι δυο παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Τομπούλογλου και Κόντος συνέπεσαν στην άποψη ότι παρά τις διαφορές τους με την πλειοψηφία, ο Δήμος πρέπει να λειτουργήσει. Έτσι, όπως πρώτη έγραψε προ ημερών η "Α", απομονώνεται η ομαδούλα των αποστατών και περιορίζεται στον πραγματικό του ρόλο, εκείνον του κομπάρσου.

1 σχόλιο: