Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Δραστηριότητες της "Πολιτιστικής Αναγέννησης"



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και οι τρείς (3) προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας του μηνός
Οκτωβρίου.

 1. Στις 11/10 Πέμπτη δύο (2) γεμάτα πούλμαν μεταβήκαμε στο  BADMINTON και παρακολουθήσαμε την  “ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ” μπαλέτο.
 2. Στις 20/10  Σάββατο πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή στο Διακοφτό – Καλάβρυτα. Ένα γεμάτο πούλμαν, φθάσαμε στο Διακοφτό και με τον οδοντωτό ανεβήκαμε στα Καλάβρυτα, απολαμβάνοντας την υπέροχη διαδρομή. Επισκεφθήκαμε το Μουσείο του Ολοκαυτώματος που ιδρύθηκε το 1986 και λειτούργησε το 2005, με υπέροχο υλικό φωτογραφικό και ζωντανές μαρτυρίες Καλαβρυτινών στις οθόνες για τα συμβάντα. Επίσης επισκεφθήκαμε τον Τύμβο των πεσόντων και το απόγευμα ήπιαμε το καφέ μας στην παραλία του Διακοφτού.
 3. Στις 24/10  Τετάρτη  έγινε η εκδήλωση αφιερωμένη στη τρίτη ηλικία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας. Η Γραμματέας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, η Πρόεδρος κυρία Χαϊκάλη παρουσίασε τις ομιλήτριες  κ.κ  Αφροδίτη Τεπέρογλου  και Ζωή Παλιούδη και συντόνισε την εκδήλωση, η δε Αντιπρόεδρος κυρία Ν. Τρυφωνοπούλου διάβασε τα βιογραφικά των ομιλητριών. Τέλος ο μουσικός κύριος Διώχνας διασκέδασε τον κόσμο με τα ωραία τραγούδια του.
       Η   Πρόεδρος                                         Η  Γενική  Γραμματέας
       Ελένη  Χαϊκάλη                                         Μάρω  Τσιλιμπάρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου