Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Δημοτικό Συμβούλιο για να κλείσει ο Δήμος !



Το ζήτησαν οι εργαζόμενοι, δεν μπορουν να διοικήσουν οι αιρετοί, άντε να το κλείσουμε παιδιά το μαγαζί, έτσι κι αλλιώς και ανοικτό που ήταν, καμία διαφορά δεν βλέπαμε. Δείτε το θέμα του έκτακτου αυριανού Δημοτικού Συμβουλίου:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 21.11.2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης :
ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Συζήτηση και λήψη απόφασης για το άμεσο κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης που καταργούν κάθε αυτοτέλεια στους Ο.Τ.Α., σύμφωνα και με την απόφαση της Γεν. Συνέλευσης της 19ης/11/2012 του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου. Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της πρόσφατης ψήφισης του Μνημονίου ΙΙΙ, της σχετικής εγκυκλίου και της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που οδηγούν τους Δήμους σε αδυναμία εκπλήρωσης του ρόλου τους  (μείωση χρηματοδότησης, διαθεσιμότητα και απολύσεις προσωπικού, παρατηρητήριο κ.λ.π.).

5 σχόλια:

  1. Θαυμάσια!! Σε λίγο οι εργαζόμενοι θα ζητήσουν με νέα "απόφαση της Γεν. Συνέλευσης" να ορίζουν εκείνοι το Δήμαρχο. Ή ίσως να πάρουν απόφαση να δουλεύουν εκείνοι, όσο και όποτε θέλουν. Και τότε η "υπεύθυνη" εκλεγμένη Δημοτική Αρχή θα κάνει Δημοτικά Συμβούλια για να επικυρώνει τις αποφάσεις αυτές.
    ΚΥΡΙΑ & ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ είμαι υπέρ του παρατηρητηρίου

    Επιπλέον, εάν ήταν λίγο σοβαρές οι κυβερνήσεις θα είχαν προχωρήσει πρώτα σε μετατάξεις και μετά σε διαθεσιμότητα, για να δει και ο κόσμος ότι οι δημόσιοι υππαλληλοι δεν είναι λίγοι, αλλά δεν προσλαμβάνονταν βάσει αναγκών, αλλά βάσει εκλογών.
    Και επιτέλους : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΤΑ "ΒΥΣΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πιο τίμια λύση...

    Ξεκινάμε από 2012 προς τα πίσω και απολύονται όσοι δεν μπήκαν στο Δημόσιο Τομέα με διαγωνισμό.
    Μόλις φτάσουμε στον επιθυμητό αριθμό των απαραίτητων, κάνουμε και μια αξιολόγηση των υπολοίπων που μένουν για να ξεχωρίσουν κοι κου***μηχανές από τους συνειδητούς Δ.Υ.

    Κάποια στιγμή τα τρωκτικά που πληρώνουμε εμείς όλοι χωρίς να έχουν αντικείμενο εργασίας, πρέπει να πάνε στα σπίτια στις τρύπες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι αυτοί οι συνδικαλιστές του δημοσίου, ας απεργήσουν μια φορά και για τους χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους που απολύονται καθημερινά. Αυτοί δεν έχουν ψυχή, δεν έχουν οικογένεια, δεν έχουν παιδιά να ζήσουν; Ο Δήμος και τα ΝΠΔΔ δεν τους ανοίκουν. Ανήκουν σε όλους εμάς τους πολίτες που τους χρυσοπληρώνουμε -δημοτικά τέλη, ΤΑΠ κλπ.- για να ΜΗΝ κάνουν καλά τη δουλειά τους. Γιατί θα πρέπει να μην έχουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους -πληρώνουν και τροφεία- για να πάνε στις δουλιές τους;
    Τελικά τη δική τους κακοδιαχείριση πρέπει να εξακολουθήσουμε να την πληρώνουμε εμείς; Κάθε μήνα να τους ελέγχουν. Οχι κάθε τρίμηνο και εξάμηνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μωρέ κάθε βδομάδα, όχι κάθε μήνα.
      Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν λαμογιές και κάθε μέρα

      Διαγραφή