Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Διακρίσεις για την "Ανδρομέδα"



Ο Αθλητικός Σύλλογος  Ανδρομέδα και την φετινή χρονιά ,έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθησαν στην Αθήνα στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2012 υπό την
αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
 Πρώτη Θέση και Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησαν οι Κώστας Παπαϊωάννου και Αγγελική Παυλίδη στην κατηγορία Δ μεικτό με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.
Ασημένιο Μετάλλιο και στην Δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκαν οι εκπληκτικές:Μαρία Σκάλτσα,Ιωάννα Μποκούρ και Στεφανία Πουλή στην τριάδα Γ κατηγορίας.
Χάλκινο Μετάλλιο απέσπασε η καταπληκτική τριάδα Δ Κατηγορίας με ένα πρόγραμμα υψηλών αξιώσεων με τις Ελπίδα Παγώνα,Παρασκευή Κοτρώτσου και Μέλια Λυκουριά.
Χάλκινο Μετάλλιο η εντυπωσιακή δυάδα στην Ε Κατηγορία με τις εξαίρετες Ειρήνη Χατζηστεφανίδη και Σπυριδούλα Βούλγαρη.
 Την τιμητική 4 θέση απέσπασε το πρόγραμμα που εκτέλεσαν οι πρωτοεμφανιζόμενες σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής  αθλήτριες μας Εύα Ντικιάδη και Μαρία Μαυρονικόλα μαζί με  την περσινή Χρυσή πρωταθλήτρια Στέλλα Αυγέρη που παρουσίασαν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα και αφήνουν λαμπρές παρακαταθήκες για το μέλλον,καθώς ήταν οι μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες της κατηγορίας τους!Μπράβο!

Επίσης την 4 Θέση κατέκτησαν μετά από σκληρό αγώνα που σημαδεύτηκε από πολλά απρόοπτα οι πραγματικά χάρμα οφθαλμών αθλήτριες μας Σουλοπούλου Μαριέττα και Καπότη Σέβη.Είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον ανήκει σε αυτές!

Όλα τα παιδιά της πόλης μας αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια τους!Συγχαρητήρια επίσης θα πρέπει να δοθούν και στους γονείς των αθλητών μας που με την αμέριστη συμπαράσταση τους βοήθησαν τα παιδιά σε αυτές τις επιτυχίες.

Α.Σ Ανδρομέδα
IΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΥ 9
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΛ 210 2582811

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου