Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

"Το 2012 θα είναι δυσκολότερο"


Για ένα πιο δύσκολο 2013 προειδοποιεί τους
συμπατριώτες της η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, καλώντας τους να δείξουν υπομονή και κουράγιο, στο διάγγελμά της για το νέο έτος.
«Το οικονομικό περιβάλλον δε θα είναι πιο εύκολο αλλά πιο δύσκολο το επόμενο έτος. Αυτό δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει, αλλά αντίθετα να μας παρακινεί», αναφέρει η κυρία Μέρκελ στο μήνυμά της, το οποίο αναμένεται να μεταδοθεί από την τηλεόραση σήμερα το βράδυ.
Επικαλούμενη την οικονομική κρίση στην Ευρώπη, η Γερμανίδα καγκελάριος απευθύνει έκκληση για υπομονή. «Οι μεταρρυθμίσεις που αποφασίσαμε στην Ευρώπη αρχίζουν να παράγουν αποτελέσματα. Αλλά έχουμε ακόμα ανάγκη από πολλή υπομονή. Η κρίση βρίσκεται ακόμα μακριά από το να έχει ξεπεραστεί», εκτιμά η κυρία Μέρκελ, σύμφωνα με το κείμενο που διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου