Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Το υπόμνημα και η άγνωστη λέξη "Αξιοπρέπεια"

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Νέας Προοπτικής, προσήλθε στο χώρο του Δημαρχείου ο κ. Γρετζελιάς με την κα Μαυράκη και παρέδωσαν το υπόμνημα που βλέπετε παραπάνω. Ζητούν δέκα ημέρες προθεσμία, μέσα στις
οποίες- κοίτα κάτι συμπτώσεις...- περιλαμβάνονται και οι δημαιρεσίες, δηλαδή η εκλογή σε αξιώματα, δικαίωμα για τα οποία έχουν ΜΟΝΟ τα μέλη του συνδυασμού που πλειοψήφισε στις εκλογές.
Τι ζητούν δηλαδή οι διαγραφέντες; Να συνεχίσουν να υπονομεύουν τη διοίκηση, να συνεχίσουν να ψηφίζουν σε όλες τις πρωτοβουλίες της διοίκησης ΟΧΙ, να λειτουργούν ως η εμπαθέστερη αντιπολίτευση απέναντι στο συνδυασμό που τους εξέλεξε ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ να καταλάβουν τοπικά αξιώματα στο όνομα του... συνδυασμού που πολεμούν λυσσαλέα.
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας; Πόσο χαμηλότερα θα πέσουν άνθρωποι με καλή και θετική τοπική πορεία, στο βωμό της αξυπηρέτησης της καταστροφικής για το Δήμο -κι όχι τόσο για τη Νέα Προοπτική- πολιτικής που ακολουθεί ο κ. Γρετζελιάς; 
Όσο για τα όσα αναφέρονται στο ανωτέρω χαρτί, είναι αδύνατον να αντιμετωπισθούν με σοβαρότητα, διότι είναι από μόνα τους ΑΣΤΕΙΑ: Οι "4" δεν γνωρίζουν, λένε, τους λόγους που παραπέμπονται για διαγραφή!!! Ότι επί ενάμιση χρόνο καταψηφίζουν κάθε πρόταση της διοίκησης, προφανώς δεν είναι επαρκής λόγος. Ότι αρνήθηκαν να ψηφίσουν τον Προϋπολογισμό του Δήμου, ούτε αυτό είναι επαρκής λόγος. Ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο -αλλά και στους δρόμους της πόλης- κατηγορούν νυχθημερόν τη διοίκηση του Δήμου, ούτε αυτό είναι επαρκής λόγος διαγραφής. 
Και σήμερα, το μόνο που ζητούσαν είναι άλλες δέκα ημέρες για να... προλάβουν να αναρριχηθούν σε τοπικά αξιώματα, στο όνομα όλων όσους υβρίζουν.
Ίσως ο μόνος επαρκής λόγος διαγραφής είναι η εκ μέρους των "4" απώλεια κάθε, μα κάθε, μα κάθε ίχνους αξιοπρέπειας...

4 σχόλια:

  1. Παιδιά με συγχωρείτε αλλά η υπογραφή της Ευτυχίας Παπαλουκά «παραπέμπει» σε άτομο που έχει τελειώσει την Φιλοσοφική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1000 like Διαμαντή
    Ξεφτίλα γίνανε ακόμα μια φορά!
    Πρέπει να τα μάθει η πόλη όλα αυτά που γράφεις!
    Καλή σου χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί δεν είναι (μαζί με άλλους), που μας έλεγαν πριν τις εκλογές, ότι διεκδικούν την εκλογή τους για το καλό της πόλης κάτω από πεφωτισμένη ηγεσία?

    Αυτοί δεν είναι, που μετά τις εκλογές (για κανένα χρόνο) σκιζόντουσαν στο όνομα της Δημάρχου και της Διοίκησης, ότι είναι η καλύτερη?

    Αυτοί δεν είναι, που μετά τις εκλογές ψήφιζαν όποια μπούρδα έφερνε στο Δ.Σ. η Διοίκηση?

    Τώρα τι έγινε?
    Μας φόρτωσαν μια άχρηστη Διοίκηση και δεν ξέρουν τίποτα για τον φόνο?
    Κυκλοφορούν ακόμη στην πόλη, χωρίς να ντρέπονται για την κατάντια που έφεραν στον Δήμο μας?

    Αχ, και να γίνονταν τώρα εκλογές, τι χλαπάτσα θα τρώγατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα, όχι για τους υπόλοιπους, αλλά για την Παπαλουκά που είναι νέος άνθρωπος (και προφανώς θα θέλει να μακροημερεύσει στα κοινά). Οι άλλοι, λίγο ως πολύ, είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Η Μαυράκη έχει τα κολλήμματα και τις πικρίες της (το γιατί, βέβαια, είναι δύσκολο να εξακριβωθεί), η Αγαγιώτου ακολουθεί τον εργοδότη της, ο Χωρινός δεν επιδέχεται σχόλια, είναι μια κατηγορία μόνος του.
    Ασφαλώς και λείπει η αξιοπρέπεια. Ή όπως λέμε και στην καθομιλουμένη: Λίγη τσίπα βρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή