Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Φωνή λογικής από τον Δημήτρη Κανταρέλη

Με δυο λόγια, ο άνθρωπος είπε τα
πράγματα με το όνομά τους. Δείτε το βίντεο:


2 σχόλια:

  1. Από τις πλέον αξιόλογες περιπτώσεις νέου Δημοτικού Συμβούλου. Ψύχραιμη, νηφάλια και σοβαρή φωνή. Συνεπής, ως μέλος της Διοίκησης, συνεπής και ως ανεξάρτητος. Μάλιστα, κινείται ως πραγματικά ανεξάρτητος και όχι ως εξαρτημένος ανεξάρτητος, όπως κάποιοι άλλοι. Ψηφίζει και καταψηφίζει κατά συνείδηση, από όπου και αν προέρχεται η πρόταση. Διαφώνησε και αποχώρησε με πολιτικούς όρους, με σεβασμό στους θεσμούς, χωρίς μικροπολιτικά παιχνιδάκια, χωρίς διάθεση να ξορκίζει ό,τι επαινούσε μέχρι χθες. Καμία σχέση, δηλαδή, με τους περισσότερους "ανεξάρτητους".
    Δεν διστάζει να πάρει θέση σε όλα, χωρίς να υπολογίζει το "πολιτικό κόστος" και, φυσικά, με τη στάση και τη συμπεριφορά του διαψεύδει κατηγορηματικά εκείνους που προσπαθούν να τον εντάξουν σε ομάδες, ομαδούλες, παρέες, ίντριγκες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ζιζέλ! Γι αυτό με αποφεύγεις. Προτιμάς τον Κανταρέλη. C' est la vie, που λένε και οι Γάλλοι.

      Διαγραφή