Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Θρασύτατη ληστεία στον Ιωνικό



ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 29-1-2013 .Οι ζημιές κατεγράφησαν από το προσωπικό του Γυμναστηρίου και την Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ και ενημερώθηκε η Ασφάλεια της Νέας Φιλαδέλφειας Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι για πολύ μεγάλες υλικές ζημίες στο Γυμναστήριο και κλοπή
αθλητικού υλικού από τον Ιωνικό ΑΣ !!
 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ( Β ΕΘΝΙΚΗ ).Ο Ιωνικός ΑΣ μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Στρατωνίου της Χαλκιδικής με 86-72  12η αγωνιστική -οδυνηρή ήττα υπέστη στην πρεμιέρα του Β Γύρου(13η αγωνιστική ) από τον συνώνυμο του Ιωνικό της Θεσσαλονίκης με 71-75 ( οι δύο αγώνες έγιναν στον Ιωνικό Ζαχαρίας Αλεξάνδρου )
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ(Α2 ΕΘΝΙΚΗ )Μετά από πολύ μεγάλη εμφάνιση μέσα στο Αίγιο ο Ιωνικός πήρε πολύτιμη ισοπαλία από την τοπική ομάδα με 21-21 και διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την ότι θα είναι εκ των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος .
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ( Α2 ΕΘΝΙΚΗ ) Μεγάλη πορεία διαγράφει η Ανδρική μας ομάδα μετά και τις τρείς τελευταίες νίκες της επί του  ΑΣ Αίαντα Μαλεσίνας 3-2 σετ,ΑΠΣ Ιωνικός 3-0 σετ και ΑΚ Ζωγράφου 3-0 σετ . Βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 7 νίκες,4 ήττες ,25-18 σετ και 20 βαθμούς.
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ( Α2 ΕΘΝΙΚΗ ) Πολύ καλή πορεία με θαυμάσιο και ποιοτικό Βόλεϊ με απολογισμό 5 νίκες 3 ήττες 16-11 σετ και 15 βαθμούς στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα .Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ,ήττα από τον ΑΟ Πορφύρα 1-3 σετ και μεγάλη νίκη στην Κρήτη επί του ΓΑΣ Μεσσαρά 3-1 σετ.




                                                                                                                                    

















      













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου