Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Οι αποστάτες και πάλι εκτός μάχης!

Η θεσμική αντιπολίτευση και οι (πραγματικοί) ανεξάρτητοι (δηλαδή οι παρατάξεις Τομπούλογλου- Κόντου και οι ανεξάρτητοι Κανταρέλης- Λαζαρίδης- Νικολόπουλος) κατέληξαν αργά χθες το απόγευμα σε
συμφωνία για το νέο προϋπολογισμό του δήμου, που θα παρουσιάσουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα το απόγευμα στις 8. Η ομαδούλα των αποστατών κατάφερε να μείνει και πάλι απομονωμένη, καθώς ήθελε και μείωση των δημοτικών τελών- τάλε κουάλε με το λαϊκισμό του ηγέτη της. 
Ραντεβού το βράδυ στο Μίλτος Κουντουράς. Να δούμε κι εμείς, πόσο διαφορετικός είναι ο προϋπολογισμός που θα ψηφιστεί από εκείνον που πρότεινε η διοίκηση. Να δούμε για πόσο σοβαρούς λόγους δεν έχουμε προϋπολογισμός επί δίμηνο.

8 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...
    ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΕΘΑΨΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζί και ο «ψωριάρης» χώρια…
    Οι ορίζοντες,σε βάθος χρόνου,δείχνουν ότι εκτός από ψώρα θα πάθουν και γάγγραινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομαδούλα έχει οριζοντιωθεί... Δε σώζεται με τίποτα λεμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 2, ΠΑΛΙ, ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ. Ο ΕΝΑΣ, ΤΕΛΟΣ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ (ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΤΟΥ ΠΠΙΕΔ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ).
    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘ'ΗΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ; ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ!
    ΑΛΛΆ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ SMS ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΚΟΖΙ, ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΣΤΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΙΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΚΥΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ.
    ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΓΙΝΑΜΕ. ΤΙ; ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο όρος ανεξάρτητοι αφορά τη θέση του καθενός στο Δημοτικό Συμβούλιο. Νομίζω ότι είσαι σε θέση να το αντιληφθείς, αλλά το προσπερνάς, προκειμένοτυ να στηρίξεις τις ανοησίες σου.
      Κάποιοι έχετε πολύ κοντή και ιδιαιτέρως επιλεκτική μνήμη. Θέλετε να μας πείσετε ότι υπάρχει παρθενογένεση και ότι ξαφνικά εμφανίζονται κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το κομματικό και πολιτικό παρελθόν της χώρας. Έπεσαν από τον Άρη.
      Στο τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, όταν η Γερμανία συνθηκολόγησε, οι πολίτες και κρατικοί αξιωματούχοι άρχισαν να ξορκίζουν το ναζισμό και το Χίτλερ. Λες και δεν ήταν εκείνοι που λίγους μήνες πριν τον αποθέωναν. Λες και δεν ήταν εκείνοι που με την ψήφο τους τον έκαναν Καγκελάριο της Γερμανίας.
      Εδώ, λες και δεν έίναι η ίδια κοινωνία που ψηφίζει τα κόμματα και μέχρι πρότινος σε συντριπτικά ποσοστά.
      Λες και δεν ψήφισαν οι Έλληνες πριν 10 μήνες και εξέλεξαν την Κυβέρνηση και τα κόμματα που την συναποτελούν.
      Λες και δεν είναι οι ίδιοι πολιτικοί, σε όλο το φάσμα (με μόνη εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή, που είναι νεότευκτο και συγκυριακό φρούτο στον κοινοβουλευτικό καμβά) που πρωτοστατούσαν στην δημόσια ζωή της χώρας.
      Λες και ξέχασαν οι περισσότεροι από τους "αγανακτισμένους" που μουτζώνουν το Κοινοβούλιο, ότι μόλις λίγα χρόνια πριν παρακαλούσαν βουλευτές για μικρότερα ή μεγαλύτερα ρουσφέτια.
      Λες και δεν πλειοδοτούσαν οι σημερινοί πολέμιοι του μνημονίου που σχίζουν τα ιμάτιά τους, σε ρουσφετολογικές παροχές σε όποιον κατέβαινε και φώναζε.
      Αυτοί που κυβερνούσαν μοίραζαν και αυτοί που δεν κυβερνούσαν τους κατηγορούσαν ότι δίνουν λίγα.
      Κενένας όμως δεν μίλησε ποτέ για την ταμπακέρα και κανένας δεν αναρωτήθηκε από που προέρχονται αυτά που μοιράζονται.
      Πολλά και επώνυμα θα μπορούσαμε να πούμε αλλά δεν έχει νόημα.
      Απλώς, η εποχή μας δεν σηκώνει παρλαπίπες όπως αυτές που γράφεις. Κοίτα λοιπόν τον εαυτό σου στον καθρέφτη πρώτα και μετά κάνε κριτική σε όλους τους άλλους.

      Διαγραφή
    2. Σε τσούζει που το ΠΑΣΟΚ έχει πέσει σε μονοψήφια νούμερα, αλλά δεν πειράζει. Θα το συνηθίσεις το τσούξιμο.
      Φυσικά και άλλοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, μόνο που δεν το παίζουν ούτε ανεξάρτητοι ούτε αδέσμευτοι ούτε αμόλυντοι. Κάθονται στ'αυγά τους και συνειδητοποιούν τί έκαναν. Και αν δεν το συνειδητοποιούν, απλά στηρίζουν γιατί έτσι έμαθαν.
      Και κανείς δεν είναι ανεξάρτηος στο δημοτικό συμβούλιο, όπως νομίζεις. Όλοι είναι απόλυτα εξαρτημένοι. Είτε από ένα δημαρχιακό θώκο που έχει τη δύναμη της υπογραφής, είτε από μια κομματική επιλογή που καθορίζει την πολιτική γραμμή. Ας μην ονειροβατούμε.

      Διαγραφή
    3. Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...............................................
      Εγώ είμαι της πάρλας, αλλά δεν είμαι της πίπας πάντως, Ζιζέλ.

      Διαγραφή
    4. @ 8:57

      Και της πάρλας και της πίπας είσαι απ΄ότι φαίνεται.

      @ 8:50

      Επειδή μάλλον είσαι ειδικών αναγκών, επαναλαμβάνω: Αφορά το αν κάποιος είναι ανεξάρτητος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δηλαδή αν ανήκει ή όχι σε κάποιον από τους υπάρχοντες συνδυασμούς και όχι σε κόμματα. Ασφαλώς και όλοι κάπου ανήκουν, κανένας δεν βγήκε από παρθενογένεση. Και η πόλη είναι μικρή και γνωριζόμαστε καλά. Η διαφορά είναι ότι σήμερα τα κόμματα παίζουν όλο και λιγότερο ρόλο στις αποφάσεις των δημάρχων, συμβούλων κλπ.
      Επειδη τα έχεις κάπως μπερδέψει, αν δεν θέλεις να κοιταχτείς στον καθρέφτη, σου προτείνω κάτι άλλο, επίσης απλό. Να πας στο μπάνιο, να ανοίξεις τη βρύση του νιπτήρα στο κρύο νερό και να βάλεις το κεφάλι σου από κάτω. Ίσως ξελαμπικάρεις.

      Διαγραφή