Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η Βάσω Αγαγιώτου για τον προϋπολογισμό (video)

Δείτε το βίντεο με την
τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου

3 σχόλια:

  1. Mάλιστα, την άκουσα κι αυτήν.
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα της δημάρχου για να κάνει την δήμαρχο, δεν είναι τόσο η ίδια όσο οι... συνεργάτες της, αιρετοί και μη.
    Δεν υπάρχει ούτε ένας που να του κόβει τόσο δα, ή να μην σκέφτεται με βάση το προσωπικό πολιτικό συμφέρον, ώστε να υπενθυμίσει στην κ. Αγαγιώτου ότι η ίδια ήταν στην στενή ομάδα του αείμνηστου Αποστολάκη, αλλά και στην πρώτη στενή ομάδα της δημάρχου με την οποία προνομοιακά τα έλεγε καθημερινά και διαρκώς; Ξέχασε ασφαλώς ότι ήταν εξ απορρήτων της, αντιδήμαρχος της και όταν αποφάσισε να τραβήξει άλλο δρόμο παραιτούμενη από αντιδήμαρχος βρέθηκε υπάλληλος του επικεφαλής της ανταρσίας ενάντια στην δήμαρχο με ότι εξήγηση μπορεί να δωθεί σε αυτό...
    Και μόνο αυτή η σχέση την οποία ποτέ... δεν παρατήρησαν οι κ.κ. Κόντος και Τομπούλογλου, προδίδει μια πολιτική παρέα που βασίζεται σε άλλο επίπεδο εξάρτησης... Κατά τα λοιπά είναι αντίπαλοι με τον Γρετζελιά και... συμπαραστέκονταν στην δήμαρχο.
    Η αλήθεια πάντως είναι ότι για δεύτερη βραχνή φωνή, καλή είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο (φρούτο) πάλι και ετούτο. Πάλι οι γνωστοί – άγνωστοι; Λόγια πολλά ιδέα καμία. Τι επίπεδο!

    Τελικά είμαστε μια ωραία παρέα…
    ΥΓ. Η κοπελίτσα δίπλα στον κ. Γρετζελιά σαν δημοτική σύμβουλος δεν είχε κάτι να πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Η δήμαρχος είναι πολιτικά ανήθικη» είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό. Από τότε σιώπησε μήπως εκτεθεί κι άλλο. Λέγεται πως ετοιμάζεται για «ανώτερα κόλπα» . Θα δούμε.

      Διαγραφή