Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τα επίχειρα της επιπολαιότητας του κ. Χωρινού

Να τι κάνει η επιπολαιότητα, η έλλειψη σοβαρότητας και η πολιτική απαιδευσία. Ο κ. Χωρινός έκανε μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ κίνηση στο δημοτικό συμβούλιο, με τον προφανή σκοπό να συλλέξει μερικά ψηφαλάκια από
τις οικογένειες των παιδιών του Αττάλου.
Το σχετικό βίντεο της τοποθέτησης Χωρινού έχει προσελκύσει εκατοντάδες (ήδη προσεγγίζουν τους 1000) οπαδών της ΑΕΚ, πολλοί εκ των οποίων είναι εμφανώς χούλιγκανς και οι οποίοι εμέσσουν, απειλούν, υβρίζουν τους πάντες.
Από τη μια μεριά είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανάγκη να αντιληψθούν οι πάντες -ακόμα και οι... δημοτικοί σύμβουλοι τύπου Χωρινού- ότι τα "τσάμικα" αυτά μπορούν να λειτουργήσουν ως μπούμερανγκ. Από το μεσημέρι έχω αφήσει τις δουλειές μου και τις εκκρεμότητές μου και αγωνίζομαι να αμβλύνω την πρωτοφανή επιπολαιότητα του κ. Χωρινού και να σταματήσω το κύμα των ύβρεων και των απειλών, κάνοντας ανεπιθύμητα τα χειρότερα από τα σχόλια, με αποτέλεσμα ορισμένοι να στοχοποιήσουν κι εμένα, μέσα στην τυφλή τους επίθεση.
Από την άλλη, το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. Η νέα διοίκηση, ο κύριος Μελισσανίδης, ο κύριος Μπάγεβιτς, όλοι όσοι αποτελούν τη διοίκηση της ομάδας ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ να αποδειχθούν πρωτοπόροι ΚΑΙ σε αυτό: Να εφαρμόσουν το παράδειγμα της Βρετανίας, και με την πολιτική που θα ακολουθήσουν να αποκλείσουν τους χούλιγκανς από το γήπεδο και τη ζωή της ομάδας μας.
Το ερώτημα είναι ποιος θα βρεθεί να νουθετήσει τον κ. Χωρινό, η πολιτική επιπολαιότητα του οποίου φαίνεται ότι είναι ανίατη...

5 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ...
    ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο. Είναι η τελευταία του θητεία στο δημοτικό συμβούλιο. Αφήστε τον να το χαρεί για λίγους μήνες ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε τον κ. Χωρινό για την πολύχρονη προσφορά του στα θεατρικά-κωμικά δρώμενα της πόλης μας. Οι ερμηνείες του όλα αυτά τα χρόνια ήταν εξαίσιες και κρίμα που δεν αναγνωρίστηκε το ταλέντο του και σε πανελλήνια κλίμακα. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μόνιμος πρωταγωνιστής στην Ελληνοφρένεια, στο Ράδιο Αρβύλα και σε άλλες ανάλογες εκπομπές. Αιωνία σου η (πολιτική) μνήμη Ζαχαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 26 Ιουλίου, τα "κτυπήματα" στο youtube της απίστευτης επιπολαιότητας του κ. Χωρινού, έφτασαν τα 3.150 και ανεβαίνουν σε γρήγορο ρυθμό. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι οχετούς έχω σβήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...τρομερή βοήθεια ο Κόντος στον Άτταλο... τάδε έφα Σκαρπαθιώτης!
    Όλοι γνωρίζουμε τα παράπονα των συλλόγων για την πενιχρή βοήθεια που έλαβαν επί Κόντου. Την τελευταία δόση δε, δεν την πήραν ποτέ παρά μόνο στα λόγια!
    Γιατί όμως δεν ευχαρίστησε τον κ. Κόντο που είχε φροντίσει όταν ο κ. Σκαρπαθιώτης ήταν στο ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης να αμείβεται αδρά άνευ λόγου και αιτίας! Αυτή πράγματι ήταν μια τρομερή βοήθεια για τον κ. Σκαρπαθιώτη με δημοτικό χρήμα που έμεινε στα σκοτάδια... Κι επίσης μία ακόμη κυρία που ακούγεται πάλι το όνομα της τελευταία για να... σώσει την πόλη εκτός από την αμοιβή για τα πούλμαν που ξεπούλησε ο κ. Κόντος, είχε εξίσου αδρή μηνιαία αμοιβή άνευ λόγου και αιτίας από την δημοτική επιχείρηση της οποίας ήταν κι εκείνη μέλος του ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή