Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πολύ σημαντική μέρα- τι περιμένουμε σήμερα

Η σημερινή μέρα, η Παρασκευή, τελευταία μέρα του προεκλογικού αγώνα είναι, ειδικά για τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα, εξαιρετικά κρίσιμη. Σήμερα περιμένουμε:

- Την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων για το Δήμο μας

- Πιθανή τοποθέτηση των συνδυασμών του κ. Μάλλιου και του κ. Βαλασσά (ήδη ο κ. Κόντος απελευθέρωσε τους πολίτες που τον ακολούθησαν την πρώτη Κυριακή)

- Την εικόνα και τις επιπτώσεις της εκδήλωσης που θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο της Νέας Προοπτικής, όπου θα παραστεί και θα συζητήσει με όσους πολίτες βρεθούν εκεί, η νέα επικεφαλής του συνδυασμού Έφη Γαϊτανά, χήρα του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη.

- Τα τελευταία "χαρτιά" των υποψηφίων που θα πέσουν -αν  υπάρχουν...- στο τραπέζι σήμερα, τελευταία ημέρα του προεκλογικού αγώνα.

Είμαι πραγματικά περίεργος, πώ;ς θα τελειώσει αυτός ο προεκλογικός αγώνας, με τις τόσες εκπλήξεις και ανατροπές...

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ
    ΔΙΑΜΑΝΤΗ
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΛΛΑ NOMIZΩ ΟΤΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ
    e-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    http://www.stifora.gr/article.php?id=34234
    http://www.stifora.gr/article.php?id=34295

    ΑπάντησηΔιαγραφή