Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Γαϊτανά: η φασιστική λάσπη δεν θα περάσει

Ευθεία επίθεση στους αντιπάλους της Νέας Προοπτικής για τη "φασιστική λάσπη" που εξαπέλυσαν εναντίον της μνήμης του συζύγου της αλλά και του προσώπου της εξαπέλυσε η Έφη Γαϊτανά Αποστολάκη στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό της.

15 σχόλια:

  1. Αλήθεια μας καμμια φωτογραφιούλα? κανα σχόλιο για το κόσμο? τίποτα ?? Να δούμε πόσοι δεν είναι φασίστες στη μίκρη μας πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακριβως εξαπολύουν εναντιον της είπε?
    Ετσι για να έχουμε να απανταμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει δίκιο. Μόνο που ο λαϊκισμός είναι ο προπομπός του φασισμού. Κι από λαϊκισμό σφύζει και η «κυρία» Γαϊτανά και ο πατρόνας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουν σπάσει τα τηλέφωνα παιδιά. Το παλαιό ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δυνατοοοοοοοο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι πραγματκοι λαϊκιστες και φασιστες ολους τους αλλους τους κατηγορουν για λαϊκιστες και φασιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο το παλιοΠΑΣΟΚ την στηρίζει -κι αυτήν και τον πατρόνα της- μπορεί να λέει ανενόχλητη ό,τι και όσα θέλει. Ας σταματήσει ό κύριος Κακλαμάνης να στέλνει μηνύματα και να μας προκαλεί! Έλεος πια!Ξαφνικά απέκτησαν λόγο πολιτικό και οι... Άντε να μην πω καμιά κουβέντα. Ήμαρτον όμως! Προφανώς οι δεξιο-χουντικο-φασιστικές της καταβολές (και το περιβάλλον της) την νομιμοποιούν να βγάζει λογύδρια περί φασισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεωρώ φίλοι συνδημότες, ότι δεν είναι σοφό να σχολιάζουμε μία "ξεκάρφωτη" φράση χωρίς να γνωρίζουμε το σύνολο των λεγομένων της Υποψήφιας. Δε λέω, η λέξη "φασισμός" ξυπνάει άγρια ένστικτα σε αρκετούς και από ότι διαβάζω, πολλοί από εσάς "άδραξαν" την ευκαιρία να βγάλουν πολλά απωθημένα... Κάντε λίγο κράτει, γιατί η απόλυτη έκφραση του φασισμού βρίσκεται στο πρόσωπο ΑΛΛΩΝ, οι οποίοι πλήρωσαν ΜΠΡΑΒΟΥΣ & ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ την πρώτη Κυριακή των εκλογών για να εμφανιστούν κουστουμαρισμένοι στα εκλογικά κέντρα και να εκφοβίσουν τον κόσμο ώστε να μη χάσουν ψήφους. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ! Δώστε μια ευκαιρία σε κάποια που τουλάχιστον δεν έχει προυπηρεσία ως "επαγγελματίας" υποψήφια δήμαρχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ισως βεβαια θα μπορουσε να μας πει
    1ον ειναι Αποστολακη τελικα?
    2ον ο Αποστολακης, συμφωνα μ αυτα που κλαιγεται στις τηλεορασεις, ειχε 3 ΠΑΙΔΙΑ ?

    ποιο απο τα δυο ειναι αληθεια? κανενα η και τα δυο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. την Κυριακή...
    http://environmentfood.blogspot.com/2010/11/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γραφικος οπως παντα ο χημικος δημοσιοκαφρος Ζαμπετακης. Δεν διαβαζει κανεις το blog του και βρηκε ευκαιρια να κανει διαφημιση μεσω αλλων. Ας μας ελεγε και το λογο που μας ωθει να ψηφισουμε την Γαιτανα. Εκτος απο τα σοβαρα επιχειρηματα οτι ειναι γυναικα και απειρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ... ΦΑΣΙΣΤΕΣ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΘ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΩΡΑΖΕΤΕ ΣΥΝΥΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΦΤΗΝΑ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟ... ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΙΧΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΗΣ... ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ, ΑΛΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΥΥΥΔΗΣΗ; ΟΟΟΟ ΨΗΦΟΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θέλει η …….. να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει, λέει σοφά ο λαός μας. Και νάτος, τσουπ, εμφανίστηκε, να φωνάζει ότι ψηφίζει Αποστολάκη ενώ την πρώτη Κυριακή ψήφισε ΚΚΕ. Έλα τώρα όλοι σε μια βάρκα ζούμε, πες την αλήθεια. Θύμωσες χημικέ που το ΠΑΣΟΚ έδωσε στήριξη στον Κόντο, έσκασες που δεν πρότειναν οι άλλοι Γρετζελιά και ως πονηρός χημικός, φώναζες ότι ψηφίζεις ΚΚΕ, μπας και στο δεύτερο γύρο ψαρέψεις από εκεί κανένα ψήφο. Αμ δε, όπως λένε και ψηφοφόροι του ΚΚΕ, καλό το λευκό και το άκυρο αλλά όχι για τη Φιλαδέλφεια, καλύτερα τη δεξιά παρά τον Γρετζελιά ή καλύτερα τη φανερή παραδοσιακή δεξιά του Χάρη, παρά την καμουφλαρισμένη δεξιά του Γρετζελιά. Τον γνώρισε καλά η πόλη 12 χρόνια, γι΄ αυτό τον ξαπόστειλε δύο φορές. Άλλωστε και πριν τον Κόντο, Αδαμόπουλο είχαμε, με τη δεξιά κατέβηκε. Άσε που ο πρόεδρος έδωσε γραμμή να ψηφίσουμε αυτοδιοικητικά τη δεύτερη Κυριακή. Άσε που ο Χάρης δεν έχει στήριξη από τη ΝΔ, και ίσως να έχει στήριξη μετά τις 21 Νοέμβρη από το κόμμα της Ντόρας που θα είναι ???? το δεξί χέρι του ΠΑΣΟΚ. Έεεεε ρε γλέντια. Λες την άλλη φορά να είναι υποψήφιος ΠΑΣΟΚ – Ντόρας. Να το δω και να μην το πιστέψω. Τι θα κάνει η τοπική. Πάλι αντάρτικο ????
    Όσο για το ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ανακοίνωση της επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων και της δίγραμμης ανακοίνωσης της Νομαρχιακής, η μόνη στήριξη που είχε ο Κόντος ήταν η παρουσία υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων σε συγκεντρώσεις του. Οι ίδιοι σύμβουλοι ήταν βέβαια και στις συγκεντρώσεις του Αποστολάκη. Μη γελιόμαστε, υποστήριξη έδωσε το ΠΑΣΟΚ όχι στήριξη. Τη στήριξη έρχεται να τη δώσει τώρα στο Γρετζελιά και επιμένω στο Γρετζελιά, γιατί αυτός είναι πίσω από όλα και ας με πει η χήρα του Γιώργου φασίστα. Θα έχω όλο το δικαίωμα να της απαντήσω στο προσεχές μέλλον. Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει όσο και αν το θέλει το ίδιο ή το θέλει ο κόσμος. Από τα στελέχη που είχαν εξαφανιστεί μέχρι την πρώτη Κυριακή και έσκασαν μύτη τη δεύτερη αποτελείται. Φάνηκε άλλωστε από τη στάση του, με την απάντηση που έδωσε στην επιστολή του γραμματέα της τοπικής. Σιγή ιχθύος. Τι και αν τους έσυρε τα μύρια όσα. Σιγά μη κοκκινίσουνε κιόλας. Άσε να δούμε την πρώτη Κυριακή, βλέπουμε τη δεύτερη και απαντάμε στις 16 Νοέμβρη. Ή πρασινίζοντας το Δήμο στον χάρτη με τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο ή κάνοντας την όποια κριτική άμα χάσουμε. Αμ δεν γίνεται ομελέτα άμα δε σπάσει αυγά σύντροφοιιιιιι. Σύντροφοι ???? Όχι δα. Χρόνια λιβανίζετε με ξένα κόλλυβα. Σύντροφοι λέγονταν έτσι οι αριστεροί, γιατί ήταν σύντροφοι στον αγώνα και στις κακουχίες όχι στη μάσα. Συνονθύλευμα σας ταιριάζει καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ.Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΦΑΝΗ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ Κας ΓΑΙΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ.ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή