Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μαύρισε ο ουρανός

Και ξαφνικά, μέσα σε περίπου μισή ώρα, ο ουρανός "φόρτωσε", οι πρώτες σταγόνες έπεσαν στην πόλη μας και τα πυκνά, μαβιά σύννεφα απειλούν με καταιγίδα.

Η πόλη ζει στο πένθος, κι ο καιρός "φροντίζει" να μας το υπενθυμίζει...

Α! Να μην το ξεχάσω. Σήμερα τελειώνει ο προεκλογικός αγώνας, μέσα στο πένθος και τη βροχή για την απώλεια του Αποστολάκη. ΄Ενας προεκλογικός αγώνας που άρχισε μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, με το άγγελμα ενός άλλου θανάτου: Του εκδότη και δημοσιογράφου Γιώργου Κακάτσου...

4 σχόλια:

  1. Προχθές, την ημέρα της κηδείας του Γιώργου, έπεσε το μάτι μου σε ένα πίνακα ανακοινώσεων απέναντι από την είσοδο της Αγίας Ευφημίας. Δίπλα δίπλα το κηδειόχαρτο του Γιώργου Αποστολάκη με αυτό του Γιώργου Κακάτσου που είχε ξεμείνει. Τραγική ειρωνία...... Δύο θανάσιμοι αντίπαλοι εκτός ζωής σε προεκλογική περίοδο και σε κοντινές χρονικά αποστάσεις. Πραγματικά αναρωτιέμαι τί να λένε, αν υπάρχει ζωή μετά θάνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ζακ ντε Μολέ, Μέγας Μάγιστρος του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού, την ώρα που καιγόταν στην πυρά, προέβλεψε το σύντομο τέλος τόσο του Πάπα Κλήμη, όσο και του βασιλιά Φιλίππου του Ωραίου. Οι προβλέψεις του επαληθεύτηκαν.

    Ο Γιώργος Κακάτσος κυνηγήθηκε δικαστικά από έναν άλλο Γιώργο με μάρτυρα κατηγορίας επίσης έναν άλλο Γιώργο και "έσκασε" από το άγχος. Δεν ξέρω αν προέβλεψε το τέλος των δύο διωκτών του, όπως ο Μολέ. Γεγονός πάντως είναι ότι ο ένας Γιώργος ήδη τον ακολούθησε. Μένει να δούμε αν θα τον ακολουθήσει κι ο έταιρος.

    Ηθικό δίδαγμα: όποιος σκάβει το λάκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καιρός φροντιζει να μασ το θυμίζει αλλά κάποιοι μάλλον δεν το αντιλαμβάνονται αυτό και έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και τους δρόμους.
    Για κάποιους καλα θα είναι να μην υπάρχει μετα θάνατον ζωή γιατί αν υπάρχει την Βάψανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο Κακάτσος -Θεός σχωρέστον- άλλαξε πολύ στην πορεία...
    Ο Παντέλαρχος ό,τι αγγίζει το μολύνει, τα έχουμε πει αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή