Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο Θανάσης Μάλλιος (δεν) παίρνει θέση για το β' γύρο

Η ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών έχει ως εξής:

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» συνιστά μία νέα συλλογική προσπάθεια δημοτικής παρέμβασης.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες της εκλογικής μάχης και την καθυστέρηση έναρξης της προεκλογικής μας προσπάθειας το ποσοστό που μας έδωσαν οι συνδημότες, μας δίνει τη δυνατότητα εκπροσώπησης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα τους διαψεύσουμε.

Η συγκρότηση της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» φέρνει μια αντίληψη διεκδικητική, συμμετοχική, οικολογική και έμπρακτης αλληλεγγύης σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που περνά ο κόσμος της εργασίας στη χώρα μας.

Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα που θα διαμορφωθεί στο δεύτερο γύρο με ευθύνη των πολιτών, στους οποίους όλες οι παρατάξεις –και οι δύο που διεκδικούν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου την ψήφο τους– έχουν καταθέσει τα προγράμματα και τις συνθέσεις των συνδυασμών τους, η «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ήρθε για να μείνει.

Με στήριγμα τη λαϊκή συμμετοχή θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε για λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας.-

11 σχόλια:

  1. ξερει κανεις που μπορουμε να δουμε τους σταυρους των υποψηφιων δημοτικων συμβουλων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την πλήρη οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, θα τα δημοσιεύσουμε εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Μάλλιοι καλά θα κάνουν να αποσυρθούν επιτέλους με όση αξιοπρέπεια τους έμεινε από τα της δημοτικής ζωής. Ας ασχοληθούν με τα ιατρεία τους, τα φροντιστήριά τους και τα καφενεία τους γιατί το μόνο που έχουν προσφέρει μέχρι τώρα είναι ο ρόλος της θλιβερής κομπαρσαρίας και να γίνονται αναχώματα προς όφελος τρίτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός Μάλλιος ρε παιδιά μην τρελλαθούμε τώρα. Ο Τομπούλογλου έστησε όλο αυτό το συνοθύλευμα που λέγεται συνδυασμός Δύναμη Πολιτών για να στείλει τον Κόντο τρίτο και να διεκδικήσει το δήμο με αξιώσεις.
    Να σας δώσω και μερικές λεπτομέρειες για να καταλάβετε τί έχει παιχτεί.......

    * Δικηγόρος της Δύναμης Πολιτών ήταν η Πρεβέντη η οποία ........συμπτωματικά ήταν και υποψήφια με τον Τομπούλογλου.

    * Την καμπάνια της «Δύναμης Πολιτών» έστησε ο Μυλωνάς που την δεκαετία του 80' ήταν δαπίτης και ο οποίος .....συμπτωματικά βρέθηκε αρχισυντακτης στην τοπική εφημερίδα Αναζήτηση με στοχο και ρόλο την αποδομηση του Κόντου και βασικών στελεχών του.

    * Τις εκτυπωσεις του Μάλλιου έκανε κάποιος Τζεβελέκος ο οποίος επίσης ........συμπτωματικά έκανε και τις εκτυπώσεις του Τομπούλογλου.

    Ας προσέχατε Φιλαδελφιώτες και Χαλκηδονιώτες. Υπήρχε ένας σοβαρός άνθρωπος ονόματι Κόντος και πέσατε στη λούμπα να τον στείλετε τρίτο. Ας προσέχατε. Φάτε τώρα Τομπούλογλου και περαστικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ο κ. Μάλλιος και οι συνεργάτες του δεν παίρνουν θέση για τα προγράμματα των δυο συνδυασμών που είναι αντιμέτωποι την β Κυριακή? Μα γιατί είναι συνεπείς στην προεκλογική τους καμπάνια που στόχο είχαν το Σταύρο Κόντο και μόνο, κουβέντα δεν είπαν για τους άλλους και τι να πουν τώρα, απλά μας λένε να διαβάσουμε. Είναι έτοιμος λέει για διεκδικητικούς αγώνες για τον κόσμο της εργασίας, αλλά κουβέντα δεν κάνει για την πολύπαθη πόλη μας. Ασε τις οικολογικές εξαγγελίες και ευαισθησίες του π.χ. Κουβέντα δεν έχει βγάλει για την πλατεία στο στρατιωτικό εργοστάσιο στη Χαλκηδόνα που έγινε parking. Σας έχω και νέα για το ίδιο θέμα ο κ. Χρυσόγελος, των οικολόγων, κουβέντα δεν είπε και αυτός για το εργοστάσιο και εθεάθη χτές στο εκλογικό κέντρο του Γρετζελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Της κοντής ψ...ής της φταίνε και οι τρίχες» λέει μια παροιμία που μάλλον ταιριάζει στην περίπτωσή σου «σύντροφε» της 12 Νοεμβρίου 2010 3:47 μ.μ.
    Ψάξε στα λάθη του Κόντου και της παρέας του την ήττα και μην ασχολείσαι με συνωμοσιολογικά σενάρια τύπου Λιακό. Το μόνο που δεν μας είπες είναι ότι για την αποδοκιμασία του Κόντου από το λαό των δύο πόλεων φταίνε μυστικές υπηρεσίες και ντόπια και ξένα κέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Της κοντής ..... της φταίνε και οι τρίχες» λέει μια παροιμία που μάλλον ταιριάζει στην περίπτωσή σου «σύντροφε» της 12 Νοεμβρίου 2010 3:47 μ.μ.
    Ψάξε στα λάθη του Κόντου και της παρέας του την ήττα και μην ασχολείσαι με συνωμοσιολογικά σενάρια τύπου Λιακό. Το μόνο που δεν μας είπες είναι ότι για την αποδοκιμασία του Κόντου από το λαό των δύο πόλεων φταίνε μυστικές υπηρεσίες και ντόπια και ξένα κέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφου ο Μάλλιος είναι τόσο καλός γιατι δεν έπιασε τοποσοστο του Αλαφάκη το 1998, όπως ήταν και οστόχος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαλκηδέλφειος Καλλικράτης12 Νοεμβρίου 2010 στις 9:23 μ.μ.

    Φίλοι μου, ας δούμε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν. ο κ. Κόντος και οι συν αυτώ έκαναν μια πολιτική επιλογή ,αποφάσισαν να συνταχθούν με τον Κουβελη, και να συμπορευτούν με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό σήμερα δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή ειδικά για όσους έχουν ή θέλουν να λένε ότι έχουν ένα «αριστερό», «προοδευτικό» τρόπο σκέψης και δράσης. Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε από ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που ήταν κοντά τους και τους στήριξαν την προηγουμένη φορά , και είχαν η έχουν η θέλουν να λένε ότι έχουν ένα αριστερό προφίλ, ως πράξη ευκαιριακή με στόχο την διατήρηση της καρέκλας, και δυστυχώς φάνηκε πως έτσι ήταν. Έτσι λοιπόν δεν τους το συγχώρεσαν, έτσι πρόεκυψε το ποσοστό του κ Μάλλιου και του κ Βαλασσα, ύστερα μάλιστα από μια αν όχι επιτυχημένη δεν θα έλεγα και αποτυχημένη τετραετία. Όταν σήμερα γίνεται τέτοια κοσμοχαλασιά και τέτοια επίθεση στα εργασιακά , συνταξιοδοτικά δικαιώματα και την τσέπη των εργαζομένων δεν μπορείς να μην πάρεις θέση η να πάρεις τη θέση του ΠΑΣΟΚ. σε τόσο χαλεπούς καιρούς δεν πας με το μνημόνιο… Έτσι λοιπόν και ο κ Μάλλιος να μην ήταν κάποιος άλλος θα ήταν. Βέβαια η διαφορά των ελαχίστων ψήφων και το τραγικό γεγονός, έκαναν ακόμη πιο πικρό το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να διαλέγεις σωστά με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην πολιτικη παντως το αποτελεσμα μετραει. Τα σφαλματα του Κοντου ειναι υπαρκτα και ειναι η κυρια αιτια της ηττας του. Ομως επισης γεγονος ειναι οτι ο Μαλλιος καθε φορα παριστανει τον νεροκουβαλητη του Γρετζελια , οπως εκανε και το 90 και το 2010.
    Εξαλλου ειναι φανερο απο την προεκλογικη εκστρατεια του οτι μοναδικος στοχος του ηταν να χασει ο Κοντος. Ειναι λοιπον νικητης των εκλογων και μαλιστα απο τον πρωτο γυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλλικράτης o Χαλκηδέλφειος12 Νοεμβρίου 2010 στις 11:59 μ.μ.

    Δηλαδή αν ο Μάλλιος είχε 10 ψήφους λιγότερες και ο Κόντος 10 παραπάνω θα λέγαμε σήμερα τι ωραία που μας τα έφερε η ζωή; Στη πολιτική υπάρχουν και Αρχές που δεν πρέπει να ξεχνάς ιδίως αν θες να λες και να το δέχονται και οι άλλοι ότι είσαι Αριστερός γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος ..Μάλλιος και εδώ δεν ήταν μόνο ένας ή μόνο 10 αλλά 1067 τους οποίους και πάλι πρέπει να πείσεις ότι αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή