Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Όλα καλά με το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο της Χαλκηδόνας

Κινητικότητα πριν τη συνάντηση
Αίσιο τέλος είχε η συνάντηση της δημάρχου Έφης Γαϊτανά- Αποστολάκη με αντιπροσωπεία μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Χαλκηδόνας, με τους οποίους συναντήθηκε πριν λίγο. Η δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι πρόθεσή της είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία του εργαστηρίου, ενώ το θέμα της δασκάλας θα
ρυθμιστεί μόλις παρακαμφθούν κάποιες νομικές δυσκολίες. Οι περίπου είκοσι μαθητές του Εργαστηρίου αποχώρησαν πλήρως ικανοποιημένοι από τη συνάντηση. 





Μαθητής του Εργαστηρίου και το στέλεχος των Οικολόγων Νίκος Χρυσόγελος, ήταν παρών στη συνάντηση
Οι μαθητές του Εργαστηρίου αποχωρούν από το Δημαρχείο

34 σχόλια:

  1. Αντιψευτοκουλτουριάρης7 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:23 μ.μ.

    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο πολύ κακό για το τίποτα. Όλος αυτός ο ορυμαγδός δημοσιεύσεων και σχολίων για 20 αργόσχολους που πάνε και το παίζουν ζωγράφοι μεταξύ των οποίων κι ο «Χρυσόγελος του παιδιου»; Και δεν κατάλαβα. Πληρώνουμε από τα δημοτικά τέλη και κάποιον για να τους διδάσκει; Καλύτερα λουκέτο να εξοικονομηθούν και λεφτά. Δώστε τα στο κοινωνικό παντοπωλείο κι αφήστε τις ζωγραφικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πραγματικά θέλει να αποδείξει ότι ασκεί διοίκηση κι έχει κότσια η Κα δήμαρχος, να απαιτήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την παραίτηση του κ. Καβάγια από τη θέση του δημοτικού συμβούλου καθώς και από μέλους της Νέας Προοπτικής. Η στάση του (αλλαγή κλειδαριών και συμπεριφορά ιδιοκτήτη) εκθέτει τόσο τη διοίκηση όσο και την διοικούσα παράταξη της Νέας Προοπτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντιψευτοκουλτουριάρης κ εγώ είμαι αλλά όχι μηδενιστής , αν αρχίσουμε να "κόβουμε" πολιτιστικές εκδηλώσεις -αθλητικές κλπ τότε δεν είμαστε αντιψευτοκουλτουρίαριδες αλλά αντικουλτουριάριδες. Όσο για τη στάση του κου.Καβάγια να είσαι σίγουρος ότι δεν λειτούργησε από μόνος του -εντολές εφάρμοσε κ οι εντολές σίγουρα ήταν εκ των ΑΝΩ ..[?]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΈΝΕ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...μόλις παρακαμφθούν κάποιες νομικές δυσκολίες.

    Χα χα ................ Ποτε θα ληθούν είπατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν μπαίνουν κι σχολιαζουν, πρεπει να γνωριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ αντιψευτοκουλτουριάρης των 1:23
    20 αργόσχολους...
    ποιός να σου έχει μιλήσει αγόρι μου εσένα για τέχνη? μακάριος ο ύπνος σου.
    Και για σένα, εμείς πληρώνουμε όλοι μας, αλλά δεν το κάνουμε και θέμα.
    Και τις δασκάλες των Καλλιτεχνικών που διδάσκουν στα Δημοτικά Σχολεία, "αρσενικέ ή θηλυκέ κάφρε μου", να τις καταργήσουμε. Τι τις θέλουμε? Και ότι, εξοικονομήσουμε να στα καταθέσουμε στην τράπεζα για να μπορείς να μπουρδολογείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καβάγιας δεν είναι δημοτικός σύμβουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντιψευτοκουλτουριάρης7 Φεβρουαρίου 2011 στις 2:22 μ.μ.

    Με την κρίση που καλπάζει φάτε πινέλα και μπογιές. Όλα τα λεφτά στο κοινωνικό παντοπωλείο. Σύντομα όλοι από εκεί θα προμηθευόμαστε τα προς το ζειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ ΑΝΤΙΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ. Δεν διαφωνώ για την κρίση που καλπάζει, όπως εύστοχα επισημαίνεις. Είναι άλλωστε κάτι που καθημερινά το βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα. Όμως η ύπαρξη ενός Καλλιτεχικού Εργαστηρίου σε ένα Δήμο είναι μεν κάτι που δεν μεταφράζεται σε φαί αλλά μπορεί να δώσει διέξοδο, κυρίως ψυχολογική, μέσα από τους δρόμους μιας δημιουργικής απασχόλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ αγαπητή e-alitheia ή προσπαθείς να μας τρελλάνεις ή αυτοαναιρείσαι ή παίζεις το παιχνίδι των εντυπώσεων υπέρ της δημοτικής αρχής με τους τίτλους έτσι όπως διατυπώνονται.

    Λες προς το τέλος του κειμένου σου:
    «Η δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι πρόθεσή της είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία του εργαστηρίου, ενώ το θέμα της δασκάλας θα
    ρυθμιστεί μόλις παρακαμφθούν κάποιες νομικές δυσκολίες».

    Με βάση αυτό το κείμενο του ρεπορτάζ σου, από πού προκύπτει ότι:
    «Όλα καλά με το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο της Χαλκηδόνας»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ανώνυμος 3.07μμ
    Πάμε φίλε μου μαζί να κάνουμε απλές ασκήσεις λογικής, γιατί φαίνεται ότι μόνος σου δεν τα καταφέρνεις:
    1. Για να έχει βγάλει αυτός ο e-alitheia φωτογραφίες, μάλλον εκεί θα ήταν.
    2. Για να του ποζάρει χαμογελαστός ο Χρυσόγελος, μάλλον θα μίλησε μαζί του.
    3. Ακόμα κι αν δεν ήταν μπροστά στη συζήτηση που είχαν με τη Δήμαρχο (και όντως ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ), ωστόσο ετά θα μίλησε εκεί έξω που έβγαλε φωτογραφίες με τους μαθητές.

    Κάπως έτσι προέκυψε ο τίτλος. Κατάλαβες; Αν όχι, πάμε πάλι... Ξαναδιάβασε το σχόλιο από την αρχή. Κάποια στιγμή, νισάφι, θα καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ.ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΞΩΑΠΟΔΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. e-alitheia μιας και θες να κάνουμε ασκήσεις λογικής, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάμε λοιπόν 1 προς 1...

    1. Είπα εγώ ότι δεν ήσουν εκεί;
    2. Μίλησα εγώ για τον Χρυσόγελο;
    3. Είπα εγώ ότι δεν έκανες ρεπορτάζ;

    Απλά αναρωτιέμαι πού ακριβώς βλέπεις (σύμφωνα με τον τίτλο σου) ότι... ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Εκείνο που προσπαθώ να πω και στο προηγούμενο post μου, είναι πως οι δηλώσεις της δημάρχου βρίθουν αοριστολογίας και παραπέμπουν στο μέλλον, αλλά ή δεν το κατάλαβες (που δεν νομίζω γιατί δεν σας έχω για χαζούς) ή δεν θες να το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Ανώνυμος 5.13μμ
    Εσύ δε θέλεις να καταλάβεις το αυτονόητο. Ότι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ μετά τη συνάντηση (εγώ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ στη συνάντηση) μου είπαν:Όλα καλά. Και τα δυο μέρη, έγινε αντιληπτό αυτό; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ, πώς αλλιώς να το γράψω; Τώρα γιατί αυτό εσένα σε χαλάει, ο καθένας μπορεί να υποθέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή είναι πολλά τα ερωτήματα αν ο κύριος Καβάγιας είναι δημοτικός σύμβουλος η όχι μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου πιό είναι το Δημοτικό συμβούλιο.

    Ο κύριος Καβάγιας στη αρχή συμμετείχε στο ΔΣ
    ορκίστηκε συμμετείχε στη πρώτη συνεδρίαση για
    εκλογή προεδρείου και κατόπιν απώλεσε την έδρα του και η έδρα ανακατανεμήθηκε στο συνδυασμό του κυρίου Βαλασσά και την κατεχει σήμερα ο κύριος Πολίτης.

    Έτσι έχουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O k.KABAGIAS DEN EINAI DHMOTIKOS SYMBOYLOS PLEON!!!ALLA GIA NA KANEI OTI EKANE STO KALITEXNIKO ERGASTHRI DEN NOMIZW NA MHN EIXE PAREI ENTOLES...MH TRELLA8OYME KIOLAS!!!KALA PAME DEN MPOREITE NA PEITE..KI AKOMA EIMASTE STHN ARXH....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να φυγουν επιτελους τα λαμογια που γυροφερνουν το γραφειο της δημαρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι αναμφισβήτητο ότι αλλάχτηκαν οι κλειδαριές και συνέβησαν όλα τα υπόλοιπα...

    Αυτό γίνεται ή με εντολή Δημάρχου, ή χωρίς αυτήν και ο δράστης καταγγέλεται και απομακρύνεται!

    Αν λοιπόν πραγματικά η δήμαρχος έκανε πίσω... τότε πρέπει να ζητήσει συγνώμη για το λάθος της!

    Αν έγιναν τα γεγονότα εν αγνοία της... τότε έπρεπε να το καταγγείλει τουλάχιστον!

    Τίποτε από αυτά δεν έγινε εκτός από προσπάθεια κουκουλώματος του προβλήματος...

    Το συμπέρασμα μπορεί να είναι ότι η Δήμαρχος άγεται και φέρεται από διάφορους... ή δεν ξέρει να ζητάει συγνώμη... ή επιτρέπει να την εκθέτουν... ή δεν κάνει για αυτή την δουλειά!

    Δεν είναι δυνατό 20 άνθρωποι να ανατρέπουν μια απόφαση της...

    εκτός κι αν όλα έγιναν για να μείνει εκτός στόχων... ο κ. Καβάγιας αλλά χωρίς να φταίει η δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Diladi o Xrisogelos sou eipe OLA KALA gia na xeroume pion tha kinigisoume meta. Pioi sto eipan na paroun kai tin efthini Diamanti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό που έγινε με το καλλιτεχνικό εργαστήριο ήταν άδικο και απέναντι στην ζωγράφο κυρίας Αλεξάνδρας Νασιούλα και απέναντι στους 20+ ψευτοκουλτουριάριδες μαθητές της που για 10 χρόνια έχουν επενδύσει στο χώρο αυτό, χρόνο και προσπάθεια προσπαθώντας να παράγουν τον οποίο μικρής ή μεγάλης υποκειμενικής αξίας πολιτισμό. Ο κάθε ΑΝΤΙΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ πριν κρίνει τις αποφάσεις και τον αγώνα των συνανθρώπων του, πρώτα πρέπει να ελέγξει την προσπάθεια και τον σκοπό τους.
    Το γεγονός ότι 20+ αργόσχολοι άνθρωποι κατάφεραν να αλλάξουν ή έστω να επηρεάσουν την απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πρέπει να μας γίνει μάθημα έτσι ώστε να μην μοιρολατρούμε απέναντι στις αποφάσεις των άλλων που μας αφορούν όταν μάλιστα αυτό που ζητάμε είναι δίκαιο και ξεκάθαρο.
    Ελπίζουμε να γίνει αυτό μάθημα και στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδ. ώστε να καταλάβουν ότι έχουν απέναντί τους ανθρώπους νοήμον που μπορούν να κρίνουν τις αποφάσεις τους και τους τυχών λάθος χειρισμούς τους που δεν δικαιολογούνται από ανθρώπους του επιπέδου και της θέσεώς τους. ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O 2:22 EXEI APOLITO DIKIO. BRAVO SYMPOLITI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το γεγονοσ οτι 20 αργοσχολοι ανθρωποι ειναι στιγνοι εκβιαστες και οτι για τα μικροσυμφεροντα τους πιεζουν μια νεα και απειρη ακομα διοικηση,η οποια προσπαθει να βρει βηματισμο και να διοιηκησει αξιοπρεπως την πολη μας,καθε αλλο παρα αισιοδοξο ειναι φιλε μου αργοσχολε επισης.
    ειναι πολυ επικινδυνο!!!!!

    αυτο σημαινει οτι για οτιδηποτε μου κατεβει περνω 20 φιλαρακια στο πλευρο μου και απειλω και εκβιαζω τον δημο για να υλοποιησει τα κεφια μου...
    γιατι οι ''αργοσχολοι'' το μονο που ηθελαν ειναι να διατηρησουν μια ''αργομισθη'' στο αξιωμα της...

    δεν καταλαβα δηλαδη?εχει υπογραψει καμια συμβαση που θα λεει οτι θα ειναι εσ αει διευθυντρια???
    καπαρωσε τη θεση η κυρα δασκαλα και ολα ενταξει???να βαλουνε και κανενα νεο ανθρωπο στη θεση της.εκατσε 8 χρονια.τι θελει τωρα?να της πληρωνουμε και τη συνταξη???
    ελεοσ!!!

    δεν την εδιωξε κανενας!!!η συμβαση της εληξε και δικαιουται ενας νεος ανθρωπος να παρει τη θεση της!!!αντε!!!το βρηκαμε μονοπωλιο τωρα!!!

    διευθυντρια ειναι ρε!!!δεν ειναι σκουπιδιαρης συμβασιουχος,μεροκαματιαρης που τον διωξανε!!!!
    ξυπνατε ρεεεεε!!!!!!

    καλοπληρωμενη ειναι κ βολεμενη!!!!!
    να βγει και να μας πει ποσα περνει το μηνα η κυρα δασκαλα των 20 μαθητων....αντε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτά που γράφεις φίλε συμπολίτη είναι άστοχα. Επιμένω στην παραπάνω δήλωσή μου ότι ο κάθε άνθρωπος για να κρίνει τις πράξεις των συνανθρώπων του πρέπει πρώτα να έχει μελετήσει όλα τα δεδομένα, διαφορετικα κινδυνέυει να γίνει γραφικός όσο και αν τον προστατεύει η ανωνυμία του.Σε ενημερώνω λοιπόν ότι δεν πρόκειται για υψηλόμισθο άτομα και όσον αφορα τον τίτλο διευθυντής είναι τυπική υπόθεση καθώς και ο πιο αφελής ξέρει ότι τα πράγματα τα δρομολογούν άλλοι.Ο κάθε άνθρωπος που έχει δημιουργήσει και επενδύσει σε κάτι το οποίο συνεχίζει να το κάνει καλά δεν υπάρχει λόγος να αντικατασταθεί από άλλο. Δεν δημιουργούμαι ανεργία σε εργαζόμενο για να ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ έναν άλλο. Η απόφαση που πήρε η Δήμαρχος ήταν απόλυτα η σωστή και την συγχαίρω για αυτό ελπίζοντας ότι δεν θα την αναιρέσει με το ξεκίνημα της νέας σεζον το Σεπτέμβριο.Φίλε συμπολίτη σε παρακαλώ να πας στο καλλιτεχνικό εργ. για να της το έργο που παράγεται και είμαι σύγουρος ότι θα δεις τα πράγματα διαιφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μα τι λέει ο προηγούμενος (10.45) πάλι; Έχουν μικροσυμφέροντα οι μαθητές του καλλιτεχνικού εργαστηρίου; Είναι όντως 20 αργόσχολοι, στυγνοί εκβιαστές που απειλούν και υπονομεύουν τη διοίκηση του δήμου; Είναι καλά ο άνθρωπος ή είναι άρρωστος στο μυαλό; Αν 20 άνθρωποι βγαίνουν να υπερασπιστούν τη δασκάλα Αλεξάνδρα, είναι γιατί η Αλεξάνδρα τους έκανε να αγαπήσουν το αντικείμενο. Ο καθένας νομίζει ότι μπορεί να βρει ανά πάσα στιγμή 20 άλλους και να κάνουν αγώνα γι'αυτόν; Όχι βέβαια!
    Πολλά συκοφαντικά θα ακουστούν και θα γραφτούν για τη δασκάλα Αλεξάνδρα, τώρα που κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι τυγχάνει λαοφιλής. Τι να κάνουμε όμως μάγκες; Η ζωή έτσι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν έχω άποψη επί του θέματος παιδιά διότι δεν γνωρίζω.
    Το μόνο που θα ήθελα να μάθω είναι το μισθό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. posa pairnei???
    poia laofilis mwre????
    poios tin kserei????
    o ''xaskogelos'' kai ta mathitoudia tou???
    peite mas posa pairnei!!!
    ki egw den kserw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ανώνυμος 10:45 αν αμφιβάλει για το μαθημα της κυριας Αλεξάνδρας, και αν πιστευει πως ο μισθος της (οποιος κι αν ειναι αυτος) δεν της αξιζει ας ερθει για μια φορα στο μαθημα για να δει τι ειναι ζυγραφικη.
    Κατι μου λεει οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

    Και κατι αλλο...Οταν μαζευτηκαν τοσα ατομα και εγινε τετοιος χαμος για να μεινει η κυρια Αλξανδρα δεν θεωρειται αυτοματα λαοφιλης?

    Υ.Γ. τι μυγα σας τσιμπησε και εχετε εξεγερθει ΤΟΣΟ με το θεμα? Στο κατω κατω... το ολο θεμα δεν σας επηρεασε... η μηπως οντως σας επηρεασε?
    Τα συμπερασματα δικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 25000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΑΡΑ....ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΙΕΚ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,,, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,,, ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άρα για τα λεφτά γίνεται ο Καβγάς για τον Κανάγια...
    Ωραία να φύγει και να πάει ο Κανάγιας με το 1/3 του ποσού που πάιρνει κι ο ανώνυμος 7.38΄
    Και κάνει κι άλλες δουλειές το παλιοκόριτσο!
    Ακούς εκεί να εισπράττει το ιλιγγιώδες ποσό των 25.000 το χρόνο να μην της φτάνουν και να κάνει κι άλλες δουλειές!
    Κι εγώ δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με αυτούς τους εργαζόμενους! Αντί να δανείζονται από τις τράπεζες κάνουν δευτεροτρίτες δουλειές! Αίσχος!
    Και πληρώνονται λες και κάνουν καμιά σπουδαία δουλειά... Ρε κοπρίτες, με ποιο δικαίωμα νομίζετε ότι μπορείτε να ζείτε σαν βιομήχανοι;
    Και παρακαλώ τον ανώνυμο 7.38΄ να προσληφτεί άμεσα από το ΔΝΤ με την ευθύνη να κουρεύει τις αποδοχές των εργαζομένων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΙΜΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ......
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΣ....
    ΡΙΞΕ ΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΗΝΕΙ ΛΕΚΕΣ....

    ΕΠΩΝΙΜΑ
    ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΚΩΣΤΑ
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ...
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΉΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΣ? ...
    ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΕΕ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ...
    ΠΑΝΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΠΑΓΑΣΑ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δημήτρη μου άρεσε αυτό το ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ κρίση ...
    Λες αυτό που λένε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ να φέρει κάτι καλύτερο
    λες να αρχίσουμε να διαβάζουμε την ζωή ως ζωή ...να δούμε τον κόσμο με άλλα μάτια ...σκληρή η πραγματικότητα δεν λέω αλλά ρε παιδιά δεν χάσαμε μόνο το τραίνο αλλά και τον γάιδαρο ...ας δούμε τα πράγματα όχι ως παράγοντες χειραγώγησης...αλλά ως συντελεστές δημιουργίας
    αυτό που μου άρεσε διαβάζοντάς τα σχόλια ΕΙΝΑΙ το περιεχόμενο των ΜΑΘΗΤΩΝ, πνευματικοί άνθρωποι που παίρνουν θέση στα πράγματα αποκαλύπτοντας την χυδαιότητα της ίντριγκας που μας μαραζώνει την ψυχή με τον μεστό και πολιτισμένο λόγο.
    Εύχομαι το καλύτερο για την δασκάλα σας που δεν την ξέρω αλλά όπως και να έχει 10 χρόνια στον δήμο είναι πολλά, και ακούω τα καλύτερα απο όλους όσους την ξέρουν και ασχολούνται με τα δημοτικά πράγματα .
    τέλος πάντων κοντός ψαλμός ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ σημασία έχει ότι η νέα δήμαρχος που και αυτή δεν ξέρω δεσμεύτηκε στους μαθητές να δώσει λύση οριστική στο θέμα της δασκάλας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή