Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ωχ! Πάμε για νέο Καστελόριζο...

«Πάνω του» παίρνει τα σκληρότερα μέτρα της μεταπολίτευσης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με τηλεοπτικό διάγγελμα που θα απευθύνει στον ελληνικό λαό μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, πιθανότατα την επόμενη Τρίτη.
Ο πρωθυπουργός, στην παρούσα τουλάχιστον φάση, απορρίπτει το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, καθώς εμφανίζεται αποφασισμένος να λάβει όποια μέτρα ζητηθούν από την τρόικα, με
εξαίρεση τις ενυπόθηκες εγγυήσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο υπουργός Οικονομικών επέλεξε χτες να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά δημοσίως την παραδοχή ότι θα υπάρξουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα. Απολύσεις που μπορεί να είναι πολύ περισσότερες από τον αριθμό που γράφεται στον Τύπο τις ημέρες αυτές. Στα μέτρα που θα ληφθούν περιλαμβάνονται και πολλές από τις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο 2, ώστε να επιτευχθεί ντε φάκτο μια «περιορισμένη συναίνεση» που όμως εκ των πραγμάτων θα είναι συναίνεση κορυφής που θα ακυρώνεται στα μεσαία και κατώτερα επίπεδα.
Στο Μέγαρο Μαξίμου όμως προτιμούν αυτή την εκδοχή, καθώς η συναίνεση που επιδιώχθηκε με παρέμβαση της τρόικα-και σύμφωνα με πληροφορίες κατόπιν συζητήσεων και με τον έλληνα υπουργό Οικονομικών- έφερε τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα στην ελληνική πολιτική σκηνή και στην ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου