Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Πρόταση νόμου για το πόθεν έσχες των πολιτικών κατέθεσε η ΝΔ

Πρόταση νόμου για τον επανέλεγχο των πόθεν έσχες από το 1974 - 2010 για όσους είχαν κυβερνητικές θέσεις κατέθεσε η ΝΔ. Στόχος όπως έχει τονίσει ο Αντώνης Σαμαράς είναι να εξεταστεί ο ενδεχόμενος αδικαιολόγητος πλουτισμός πρώην, αλλά και νυν
πολιτικών προσώπων, που ταλανίζει τον πολιτικό βίο της χώρας.

Για τον επανέλεγχο των δηλώσεων, προτείνεται πενταμελής ανεξάρτητη Ειδική Επιτροπή, που θα αποτελείται αποκλειστικά από ανώτατους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς.

Εφόσον από τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι υπάρχει αδικαιολόγητη απόκτηση ή επαύξηση περιουσιακού στοιχείου από τον ελεγχόμενο, προβλέπεται έως και δήμευση των εν λόγω περιουσιακών στοιχείων.

Η πρόταση αφορά και τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των συζύγων και των ανήλικων τέκνων τους.

1 σχόλιο:

  1. Πόθεν έσχες για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και σε συγγενείς τους Α βαθμού σε βάθος 20ετίας.

    Να δούμε την ώρα που κάποιος άλλος χτυπούσε την κάρτα, τα "μαύρα" μερεμετάκια που έκαναν τι τους απέφεραν σε βάρος του κάθε κακομοίρη που δούλευε μεροκάματο.

    Να δούμε τα γρηγορόσημα που έγιναν πολυκατοικίες

    Να δούμε τις τσάμπα παροχές στους συνδικάλες...

    Πολλά έχουμε να δούμε, αλλά αυτός που θα πάει να το κάνει θα πάει 6 μέτρα κάτω απ'το - πολιτικό και όχι μόνο - χώμα σε χρόνο dt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή