Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τριήμερο περιβαλλοντικής ευαισθησίας

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Φώφη Γεννηματά και το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας διοργανώνουν τριήμερη εκδήλωση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στις 11, 12 και 13/05/2011.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός θα επισκεφθεί το πάρκο και θα παρακολουθήσει τις
εκδηλώσεις την Πέμπτη 12/05/2011 στις 11:00.
Στις εκδηλώσεις αυτές, που θα πραγματοποιούνται από τις 08:30 έως τις 13:30, προβλέπεται να συμμετάσχουν 550 παιδιά, χωρισμένα σε ομάδες των 30- 35 μαθητών .
Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους θα περιηγούνται σε τέσσερα σημεία-σταθμούς. Ο πρώτος σταθμός θα υποστηρίζεται από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, που εδρεύει μέσα στο πάρκο, ο δεύτερος σταθμός από τη WWF με δραστηριότητες που θα έχουν ως θέμα την ενέργεια, ο τρίτος από το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης που θα ασχοληθεί με το νερό και, τέλος, ο τέταρτος σταθμός θα υποστηρίζεται από το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) με ένα πρωτοποριακό περιβαλλοντικό επιτραπέζιο παιχνίδι το Planetbook.
Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από τους δήμους Ιλίου, Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων- Καματερού, Αιγάλεω, Περιστερίου και το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου